Volledige trailer & poster Poltergeist

Bekijk de volledige trailer van de remake Poltergeist van regisseur Gil Kenan en producent Sam Raimi. De remake is gebaseerd op de originele horrorklassieker Poltergeist uit 1982.

Poltergeist reboot

Poltergeist remake

Het gezin Bowen verhuist naar een andere stad nadat Eric Bowen, de vader van het gezin, zijn baan verliest. Maar al snel blijkt dat het nieuwe huis bezeten is door kwade geesten. De aanvallen van de angstaanjagende geesten escaleren al gauw en ze ontvoeren de jongste dochter van het gezin. De familie moet meteen al alles op alles zetten om haar te redden.

Deze reboot wordt geregisseerd door Gil Kenan (City of Ember) en geproduceerd door Sam Raimi.

De hoofdrollen zijn weggelegd voor Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements, Jared Harris.

Poltergeist is te zien vanaf 20 augustus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter

In Poltergeist betrekt een jong gezin een bezeten huis. De kwade geesten hebben het gemunt op de dochter van het stel. Hoofdrollen zijn voor Sam Rockwell, Rosemarie DeWitt, Kennedi Clements en Jared Harris. Poltergeist draait vanaf 21 mei in de Nederlandse (3D) bioscoop.