Voorlopig zal TRON 3 niet verschijnen

De eerder gemaakte plannen voor TRON 3 gaan niet meer door. The Hollywood Reporter liet onlangs weten dat Disney de stekker uit de franchise heeft getrokken.

Hoewel een derde film in de TRON-reeks nooit officieel was aangekondigd, werd achter de schermen wel gewerkt aan een vervolg op TRON: Legacy. Garrett Hedlund en Olivia Wilde zouden terugkeren als hoofdrolspelers, en de regie zou wederom in handen zijn van Joseph Kosinski.

Waarom Disney deze beslissing heeft gemaakt is onduidelijk. De film kreeg nooit officieel groen licht, maar volgens meerdere bronnen was het de bedoeling dat de opnames van het derde deel uit de in 1982 met TRON gestarte franchise nog dit jaar moesten beginnen. Deel twee TRON: Legacy verscheen eind 2010 en was goed voor een wereldwijde omzet van ruim 400 miljoen dollar.

Legacy was een grote release met een cast bestaande uit Jeff Bridges, Garrett Hedlund en Olivia Wilde. De film werd geregisseerd door Joseph Kosinski.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter