Waar kun je de serie Red Light kijken?

In februari dit jaar ging de serie Red Light van start. Dit is een project van Halina Reijn en Carice van Houten, die tevens de hoofdrollen vertolken. Veel mensen vragen zich echter af ”waar kun je Red Light kijken?”

Red Light wordt momenteel iedere vrijdag uitgezonden, op de Nederlandse zender NPO 1. Wil jij op een ander tijdstip naar Red Light kijken? Dan kun je terecht bij NPO Start of NPO Plus. Beide diensten maken het mogelijk om afleveringen terug te kijken.

In België naar Red Light kijken

In België is Red Light te volgen via Streamz, een online streamingdienst. De serie ging daar al in december 2020 van start. Tevens zullen de afleveringen later nog via VTM worden uitgezonden.

Red Light telt voorlopig tien afleveringen. De serie volgt drie vrouwen welke elkaar vinden in de wereld van prostitutie en mensenhandel. Het verhaal draait om een mysterieuze vermissing.

De afleveringen worden geregisseerd door Anke Blondé en Wouter Bouvijn. Het scenario is afkomstig van Frank Ketelaar en Esther Gerritsen. Hoofdrolspelers Carice van Houten en Halina Reijn zijn betrokken als producenten. Naast Houten en Reijn zijn er rollen voor Maaike Neuville, Celinde Schoenmaker, Beppie Melissen, Jacob Derwig, Nadia Amin en Robert de Hoog.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.