Wanneer is Black Widow gratis te zien op Disney Plus?

Disney Plus heeft aangekondigd dat Black Widow van Marvel Studios vanaf woensdag 6 oktober gratis te bekijken is voor alle Disney Plus abonnees. De aankondiging volgt op het nieuws dat Scarlett Johansson en Disney een schikking hadden bereikt over Johansson’s rechtszaak, waarbij de studio werd beschuldigd van het saboteren van de bioscooprelease van de film door de beschikbaarheid op Disney Plus. De voorwaarden van de schikking zijn niet bekendgemaakt.

Black Widow verscheen in Nederland op woensdag 7 juli in de bioscopen. Dat was twee dagen eerder dan de release op Disney Plus, namelijk op 9 juli. Daarvoor moest je wel 21,99 bijbetalen, bovenop de abonnementskosten. Degene die geduld hebben gehad, kunnen nu Black Widow vanaf woensdag 6 oktober zonder extra kosten op Disney Plus bekijken.

Black Widow gratis op Disney Plus

Scarlett Johansson speelt de hoofdrol in haar eigen solofilm. Daarnaast zijn er rollen voor Florence Pugh (Midsommar) als Yelena Belova. Belova is een spionne en gebruikt ook de schuilnaam ‘Black Widow’. David Harbour (Stranger Things) speelt de rol van Alexei Shostakov. In de comics wordt Shostakov door de KGB getraind als piloot en agent. Later werd hij de Red Guardian, de Russische tegenhanger van Captain America.

Rachel Weisz (The Favourite) kruipt in de huid van Melina Vostokoff, ofwel Iron Maiden. Zij opereerde als Russische spionne in de schaduw van de legendarische Black Widow. Vostokoff werd uiteindelijk een huurmoordenares. O.T. Fagbenle (Double Wedding) speelt Mason, de potentiële vlam van Romanoff.

De film is geregisseerd door Cate Shortland (Berlin Syndrome) op basis van een script geschreven door Jac Schaeffer (The Hustle).

Black Widow gaat wereldwijd op vrijdag 9 juli via VIP-toegang in première op Disney Plus. Vanaf woensdag 6 oktober is film zonder extra kosten te zien op de streamingdienst.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter