Wanneer verschijnt A Discovery of Witches seizoen 3?

Sky 1 heeft de trailer vrijgegeven voor A Discovery of Witches seizoen 3. Bekijk de trailer hieronder. De officiële releasedatum is ook bekend gemaakt. A Discovery of Witches seizoen drie is vanaf 7 januari 2022 te zien.

De cliffhanger uit de seizoen 2 finale liet veel vragen onbeantwoord, maar ze zouden allemaal moeten worden opgelost in het derde seizoen, aangezien het gebaseerd is op het laatste boek in de trilogie van Deborah Harkness. We weten dat seizoen 3 zal worden geadapteerd op basis van het laatste boek in Deborah’s trilogie The Book of Life. Goode vertelde eerder:

“As far as the trilogy is concerned, the next [third] season is the last.”

Palmer voegde toe:

“There is a fourth book that is Marcus’s book,” added Teresa Palmer, “but we don’t know. Maybe that would be developed into another season, but for right now, this is the end of the road.”

A Discovery of Witches seizoen 3

De briljante historica Diana Bishop heeft haar heksenbloed tot nu toe verloochend. Maar wanneer ze in de Bodleian Library in Oxford op een verloren gewaand betoverd manuscript stuit dat de mysteries rond het bestaan van de magische wezens kan oplossen, wordt ze meegezogen in een gevaarlijk mysterie en kruist ze paden met de raadselachtige geneticus en vampier Matthew Clairmont.

Matthew en Diana reizen in seizoen 2 terug naar Elizabethaans Londen, waar ze zich op tijd verbergen voor de congregatie. Hier moeten ze een krachtige heksenleraar vinden om Diana te helpen haar magie te beheersen en naar Ashmole 782 te zoeken. In de huidige tijd moeten Diana’s geliefde tantes, Sarah en Em, onderdak zoeken bij Sept-Tours. Ondertussen nemen Marcus en Miriam in Oxford de mantel van Matthew over om de daemons Nathaniel en Sophie te beschermen, wiens zwangerschap vordert. En Gerbert, Knox, Satu en Domenico zijn vastbesloten om Diana en Matthew op te sporen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Teresa Palmer, Matthew Goode, Dominic Borrelli, Edward Bluemel, Louise Brealey, Malin Buska, Aiysha Hart, Owen Teale, Alex Kingston, Valarie Pettiford.

A Discovery of Witches is een Britse fantasyserie van de zender Sky1 en gebaseerd op de bestseller van Deborah Harkness. De serie ging in première op 14 september 2018.

A Discovery of Witches kijken

A Discovery of Witches kijken? De eerste twee seizoenen van de serie zijn nu te zien op Videoland. A Discovery of Witches seizoen drie is vanaf 7 januari 2022 te zien.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter