Wanneer verschijnt A Million Little Things seizoen 4 op Videoland?

Wanneer verschijnt A Million Little Things seizoen 4 op Videoland? Het vierde seizoen ging op 22 september 2021 van start op ABC en kwam in de VS in maart 2022 ten einde. Maar wanneer zal het laatste seizoen in Nederland te zien zijn? Inmiddels hebben we een releasedatum. A Million Little Things seizoen 4 is vanaf 4 juli 2022 te streamen bij Videoland.

Vriendschap is allesomvattend, en dat geldt ook voor een groep vrienden in Boston. De een is succesvoller in zijn werk en privéleven dan de ander, maar ze hebben allemaal het idee op een dood spoor te zitten. Als de vrienden worden opgeschrikt door een dramatische gebeurtenis, beseffen ze hoe bijzonder hun vriendschap is. Ze besluiten voortaan alles uit het leven te halen.

A Million Little Things seizoen 4 op Videoland

Een groep vrienden, om verschillende redenen en op verschillende manieren, zit allemaal vast in hun leven, maar wanneer een van hen onverwacht sterft aan zelfmoord, is het slechts de wake-up call die de anderen nodig hebben om eindelijk te gaan leven. De groep komt samen om te rouwen om het verlies van hun vriend en wordt herinnerd aan hoe hun leven vroeger was, voordat er geheimen waren.

Gary worstelt in de nasleep van zijn ontmoeting met Peter. Regina en Rome vormden een verenigd front na de sluiting van Someday en de deportatie van Tyrells moeder. Sophie heeft te maken met gemengde gevoelens rondom haar moeder.

De hoofdrollen worden gespeeld door David Giuntoli, Grace Park, Romany Malco, Christina Moses, Allison Miller, James Roday Rodriguez, Stéphanie Szostak, Tristan Byon, Floriana Lima, Lizzy Greene.

A Million Little Things is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie ging in première op 26 september 2018.

A Million Little Things seizoen 4 is vanaf 4 juli 2022 te zien op Videoland.

A Million Little Things kijken

A Million Little Things seizoen 1 t/m 3 zijn nu te zien bij Videoland.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter