Wanneer verschijnt Another Life seizoen 2 op Netflix?

Another Life is een nieuwe drama-thrillerserie van Netflix met Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) en Tyler Hoechlin (Supergirl) in de hoofdrol. Het eerste seizoen werd in april 2018 besteld en verscheen op 25 juli op Netflix. Nu is het de grote vraag; wanneer komt Another Life seizoen 2 op Netflix?

In oktober 2019 werd al bevestigd dat de serie een tweede seizoen zou krijgen. De opnames van seizoen twee stonden gepland voor maart 2020 in Vancouver, Canada. Maar zoals bij vele andere Netflix Original-producties werd het filmen van Another Life seizoen 2 officieel uitgesteld vanwege het coronavirus. Nu hebben we de bevestiging dat de opnames op 20 juli 2020 zullen beginnen. De opnames duren tot 9 september 2020. Naar verwachting zal de serie in 2021 terugkeren naar Netflix.

Another Life seizoen 2

Wanneer een mysterieus buitenaards artefact op aarde landt, moet commandant Niko Breckinridge (Katee Sackhoff) de eerste interstellaire missie van de mensheid naar zijn planeet van oorsprong leiden, terwijl haar echtgenoot (Justin Chatwin) probeert om het eerste contact met het artefact te maken. Another Life, gemaakt door showrunner Aaron Martin (Slasher, Saving Hope), onderzoekt het wonder van het leven, hoe kostbaar leven is in een universum dat grotendeels leeg is, en de moeite die we zullen doen om diegenen te beschermen waarvan we houden.

De serie heeft rollen voor Katee Sackhoff als Niko Breckinridge, evenals Selma Blair als Harper Glass, Tyler Hoechlin als Ian Yerxa, Samuel Anderson als William, Elizabeth Faith Ludlow als Cas Isakovic en Justin Chatwin als Erik Wallace.

Er zijn ook rollen voor AJ Rivera, Alexander Eling, Alex Ozerov, Jake Abel, JayR Tinaco, Jessica Camacho, Barbara Williams en Lina Renna.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter