Wanneer verschijnt Below Deck seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Below Deck seizoen 3 op Netflix? De eerste twee seizoenen van Below Deck werden op 1 juni toegevoegd aan het aanbod van de streamingdienst. Sindsdien is het echter de vraag of we ook een derde seizoen van de realityserie te zien krijgen.

Elk seizoen wordt een groep werknemers gevolgd die aan boord van een jacht stappen om daar een zomer te werken. In deze serie krijg je een kijkje achter de schermen op zo’n superdeluxe boot. Van deze populaire titel zijn in Amerika inmiddels al zeven seizoenen verschenen – naast nog enkele spin-offs.

Op dit moment is het nog onduidelijk of en wanneer Netflix Below Deck seizoen 3 zal toevoegen aan het aanbod. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws!

Below Deck seizoen 3 op Netflix

Below Deck is een Amerikaanse realityserie van Bravo die op 1 juli 2013 debuteerde. De reeks is ontwikkeld door Mark Cronin, Rebecca Taylor Henning & Doug Henning. Below Deck gaat over het leven van de bemanningsleden die tijdens het charterseizoen aan boord van een megajacht werken en verblijven. Het laat de bemanning zien terwijl ze omgaan met hun persoonlijke problemen en proberen hun professionele carrière te laten werken.

Het derde seizoen ging in première op 25 augustus 2015 op Bravo. De reeks volgde de bemanningsleden die op de Bahama’s woonden en werkten op een 161′ megajacht genaamd Eros die nu “Hunter” heet. Het seizoen bestond uit Lee Rosbach, Kate Chastain, Amy Johnson en Eddie Lucas die allemaal terugkeerden van het vorige seizoen, samen met nog eens vijf nieuwe bemanningsleden.

Op dit moment zijn er 2 seizoenen van Below Deck te zien op de streamingdienst Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter