Wanneer verschijnt Big Sky seizoen 2?

Big Sky komt terug voor seizoen 2! Dat maakte ABC bekend. De misdaaddrama-thriller is gebaseerd op The Highway boekenserie van CJ Box en ontwikkeld door David E. Kelley. Wanneer de serie precies zal terugkeren is nog niet bekend. De verwachting is dat Big Sky seizoen 2 in het televisieseizoen 2021/2022 te zien zal zijn. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Big Sky is sinds 23 februari 2021 ook te zien in Nederland op het streamingplatvorm Disney Plus Star. Wanneer het tweede seizoen op de streamer zal verschijnen is nog niet bekend.

Eerder liet Variety weten dat seizoen 1 aanvankelijk uit slechts tien afleveringen zou bestaan, maar ABC bestelde er zes extra afleveringen bij. Hiermee kwam het aantal op 16 afleveringen. Het netwerk bestelde de verlenging nadat er slechts drie afleveringen van het eerste seizoen waren uitgezonden, en het is waarschijnlijk dat de beslissing werd genomen als reactie op de recensies. Zo trok de seriepremière in totaal 10,8 miljoen kijkers. Als gevolg hiervan werd Big Sky het meest bekeken, maar ook best beoordeelde, series-debuut van ABC sinds The Rookie.

Big Sky seizoen 2

Big Sky is een thriller over privédetectives Cassie Dewell (Kylie Bunbury) en Cody Hoyt (Ryan Phillippe) die hun krachten bundelen met Cody’s vervreemde vrouw en ex-agent Jenny Hoyt (Katheryn Winnick) om te zoeken naar twee zussen die zijn ontvoerd door een vrachtwagenchauffeur op een afgelegen snelweg in Montana. Maar als ze ontdekken dat dit niet de enige meisjes zijn die in het gebied zijn verdwenen, moeten ze tegen de klok racen om de moordenaar te stoppen voordat een andere vrouw wordt meegenomen.

Het boek The Highway is herschreven voor de serie door David E. Kelley, die een grote hoeveelheid hitseries op zijn naam heeft staan, zoals Ally McBeal, The Practice en Big Little Lies.

De cast bestaat uit namen als Kylie Bunbury, Ryan Phillippe, Katheryn Winnick, Natalie Alyn Lind, Jade Pettyjohn, Dedee Pfeiffer, John Carroll Lynch, Brian Geraghty, Jesse James Keitel, Valerie Mahaffey.

Big Sky is sinds 23 februari 2021 te zien op Disney Plus Star.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter