Wanneer verschijnt Black Summer seizoen 2?

Fans van zombieseries kunnen hun hart ophalen. Netflix komt komende maand namelijk met Black Summer seizoen 2, het nieuwe seizoen van de gruwelijke zombieserie. De serie is een prequel van Z Nation, en speelt zich af in hetzelfde universum. De serie begint zes weken na het begin van de zombie-apocalypse. Hoofdpersoon Rose wordt gescheiden van haar dochter Anna en vertrekt op een hartverscheurende reis om haar te vinden. Met een klein groepje andere overlevenden in Noord-Amerika, moet ze deze vijandige nieuwe wereld trotseren en brute beslissingen nemen tijdens de uiterst dodelijke zomer van een zombie-apocalypse. Bekijk hieronder de trailer.

Black Summer seizoen 2

Black Summer speelt zich af in de donkere, vroege dagen van een zombie-apocalyps. In de hoofdrol zien we Jaime King als Rose, een moeder verwijderd van haar dochter die op een schokkende reis vertrekt om haar te vinden. Naast een kleine groep Amerikaanse vluchtelingen moeten deze complete vreemdelingen de kracht vinden om zich terug te vechten naar hun dierbaren. Maar om ervoor te zorgen dat Rose en haar team deze vijandige nieuwe wereld trotseren, moeten ze brute beslissingen nemen om met zombies – en met elkaar te vechten.

In het aanstaande seizoen is de winter aangebroken en moet Rose haar dochter beschermen tegen de doden, terwijl ook de hopeloze overlevenden het onderling met elkaar aan de stok krijgen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jaime King, Justin Chu Cary, Christine Lee, Sal Velez Jr., Kelsey Flower, Erika Hau.

Black Summer is een televisieserie gemaakt door Karl Schaefer en John Hyams. De serie wordt geproduceerd door The Asylum, hetzelfde productiebedrijf achter Z Nation, en is voornamelijk geschreven en geregisseerd door Hyams, waarbij Abram Cox aanvullende afleveringen schrijft en regisseert.

Black Summer seizoen 2 gaat op 17 juni van start op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter