Wanneer verschijnt Charmed seizoen 4?

Wanneer verschijnt Charmed seizoen 4? Slechts nadat twee afleveringen van het derde seizoen waren uitgezonden besloot The CW om de serie te verlengen voor een vierde seizoen. De vernieuwing was waarschijnlijk niet zo verrassend. We weten inmiddels dat de reeks op 11 maart 2022 terugkeert op de Amerikaanse zender The CW. De originele serie Charmed én de nieuwe serie is in Nederland te zien op Videoland. Wanneer seizoen 4 op Videoland verschijnt is nog niet bekend.

De serie, die begon in 2018, gaat over drie heksenzusjes en hun strijd tegen de boosaardige machten die hen omringen. Bekijk hieronder een poster en trailer.

Charmed seizoen 4

Charmed seizoen 4

Na de tragische dood van hun moeder proberen de zussen Mel en Maggie de draad van hun leven weer op te pakken. Tot hun schok blijken ze een oudere zus te hebben in de persoon van de briljante genetica Macy. Terwijl de emoties hoog oplaaien, merken de drie zussen dat ze een speciale band hebben en bovennatuurlijke vermogens beginnen te ontwikkelen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madeleine Mantock, Melonie DiazSarah Jeffery, Jordan Donica, Poppy Drayton, Rupert Evans.

Charmed is een serie ontwikkeld door Jennie Snyder Urman, Jessica O’Toole en Amy Rardin. Het is een reboot van de gelijknamige WB-serie, gemaakt door Constance M. Burge, die oorspronkelijk werd uitgezonden van 1998 tot 2006. Carter Covington diende als showrunner voor het eerste seizoen en werd vervangen door het duo Liz Kruger en Craig Shapiro voor het tweede seizoen.

Charmed ging in première op 14 oktober 2018 op The CW. De serie is gebaseerd op een verhaal van Jennie Urman (maker van Jane the Virgin). Ze produceert de serie samen met Jessica O’Toole en Amy Rardin (schrijvers van Jane the Virgin) die ook het script schrijft. Brad Silberling (Jane the Virgin, Dynasty, Reign) regisseert.

De originele Charmed liep acht seizoenen en telde 178 afleveringen. De serie volgde de avonturen van drie Halliwell-zussen, Prue (Shannen Doherty), Piper (Holly Marie Combs) en Phoebe (Alyssa Milano), die ontdekken dat hun familie deel uitmaakt van een lange rij krachtige heksen. Doherty verliet de serie aan het einde van het derde seizoen. In de finale stierf Prue, maar aan het begin van het vierde seizoen werd bekend dat de Halliwells een verborgen halfzus hadden, Paige (Rose McGowan), die vanaf dat moment deelnam aan de serie.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter