Wanneer verschijnt Clickbait seizoen 2?

Wanneer verschijnt Clickbait seizoen 2? Eind augustus kwam Netflix met de nieuwe serie Clickbait. Inmiddels hebben fans de serie al afgekeken en blijft er een grote vraag achter: wanneer komt seizoen 2?

De serie ziet in de hoofdrol Adrian Grenier als een man die wordt ontvoerd en gedwongen om online de slechte dingen te bekennen die hij wel of niet heeft gedaan. De trailer laat ook zijn familie zien terwijl ze proberen om hem te vinden voordat het te laat is, terwijl ze omgaan met de mogelijke harde realiteit dat hij misschien niet de persoon is die ze denken dat hij is. Acteurs Adrian Grenier en Betty Gabriel spraken in een recent interview over een mogelijk tweede seizoen:

“This could go on for a long time. I mean I think it’s gonna keep fragmenting out, becoming more complex and more interesting. So yeah, season two, I’m there!”

Gabriel voegde toe:

“I personally feel like you could spend an entire season exploring each character. I think what’s really great about the show is that this perspective does bounce around, you do get to really zoom into this character’s experience in relation to this event. There’s so many characters, there’s so much story to tell. So I think definitely [there could be a second series].”

Hoewel het einde van het eerste seizoen een echte conclusie was, is het niet meteen waarschijnlijk dat er een tweede seizoen komt. Toch kan de streamer besluiten een tweede seizoen te maken, aangezien de reeks erg populair is. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Clickbait seizoen 2

Het serie wordt vertelt vanuit meerdere gezichtspunten over Nick Brewer, een liefhebbende vader, echtgenoot en broer, die op een dag plotseling en op mysterieuze wijze verdwijnt. Kort daarna verschijnt er een video op internet van de in elkaar geslagen Nick die een kaart vasthoudt waarop staat: ‘Ik misbruik vrouwen. Bij 5 miljoen views sterf ik.’ Is dit een bedreiging of een bekentenis? Of allebei? Terwijl zijn zus en vrouw zich haasten om hem te vinden en te redden, ontdekken ze een kant van Nick waarvan ze het bestaan ​​niet wisten.

De serie van acht afleveringen is een meeslepende, high-stakes thriller die de manieren onderzoekt waarop onze gevaarlijkste en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken tussen onze virtuele en echte leven persona’s.

Clickbait is afkomstig van makers Tony Ayres en Christian White, met Ayres als showrunner en uitvoerend producent. Hoofdrollen zijn er voor Adrian Grenier, Betty Gabriel, Zoe Kazan, Phoenix Raei, Elizabeth Alexander, Abraham Lim, Jessie Collins, Ian Meadows, Steve Mouzakis, Daniel Henshall, Motell Foster, Jaylin Fletcher en Cameron Engels.

Clickbait is uitvoerend geproduceerd door David Heyman en Tom Winchester. De serie wordt geregisseerd door Brad Anderson, Emma Freeman, Ben Young en Laura Besley.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter