Wanneer verschijnt Cobra Kai seizoen 4?

Netflix heeft The Karate Kid vervolgreeks Cobra Kai officieel vernieuwd voor seizoen 4. Dit gebeurde na meer dan een maand sinds de eerste twee seizoenen op de streamer zijn gelanceerd. Deze aankondiging kwam ook met de release van een nieuwe teaser voor het aankomende nieuwe derde seizoen, die verwijst naar Miguels lot na een val van zijn schoolgevecht met Robby. Cobra Kai seizoen 3 moet op 8 januari 2021 verschijnen. Je kunt de video hieronder bekijken.

Wanneer komt Cobra Kai seizoen 4 dan op Netflix? Door de huidige omstandigheden lijken we langer te moeten wachten op een nieuw seizoen. Het ziet er namelijk naar uit dat de makers in 2021 aan de slag kunnen met seizoen 4. Dit zou een release ergens medio 2022 betekenen.

Cobra Kai seizoen 4

In Cobra Kai zien we de terugkeer van Ralph Macchio en William Zabka in hun iconische rollen uit de filmfranchise The Karate Kid. De epische tegenstanders keren terug naar de dojo, dertig jaar na de gebeurtenissen van het All Valley Karate Tournament in 1984. Een down-and-out Johnny Lawrence (Zabka) zoekt verlossing door de beruchte Cobra Kai karate dojo te heropenen en zijn rivaliteit met een nu succesvolle Daniel LaRusso (Macchio) te doen oplaaien. Daniel worstelt om het evenwicht in zijn leven te behouden zonder de begeleiding van zijn mentor Mr. Miyagi.

Tevens zijn er rollen voor Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Xolo Maridueña (Miguel Diaz), Courtney Henggeler (Amanda LaRusso), Tanner Buchanan (Robby Keene), Jacob Bertrand (Hawk), Mary Mouser (Samantha LaRusso), Gianni Decenzo (Demetri), Martin Kove (John Kreese), Vanessa Rubio (Carmen) en Peyton List (Tory).

Cobra Kai is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Josh Heald, Jon Hurwitz, Hayden Schlossberg via hun productiebedrijf, Counterbalance Entertainment. Will Smith, James Lassiter en Caleeb Pinkett produceren samen met Susan Ekins voor Overbrook Entertainment in samenwerking met Sony Pictures Television, met Ralph Macchio en William Zabka als co-executive producers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter