Wanneer verschijnt Cruel Summer seizoen 2?

De serie Cruel Summer werd snel na release een van de grootste shows van Freeform, waardoor Cruel Summer seizoen 2 snel werd besteld. Hoe de serie terugkeert is nog onbekend; het mysterie kan terugkeren met een nieuw verhaal met dezelfde personages en acteurs of met een geheel nieuwe cast van personages.

Freeform President Tara Duncan zei eerder:

“Renewing Cruel Summer for a season two was an easy decision. It’s the biggest series debut in Freeform’s history and the audience response has been overwhelmingly positive. [Executive producers] Jessica [Biel], Michelle [Purple] and Tia did a phenomenal job telling an addictive story that’s tapped into the cultural zeitgeist. I’m excited to see where they take the series next.”

Cruel Summer bedenker Bert V Royal is officieel gestopt als showrunner voorafgaand aan het tweede seizoen van de psychologische thriller. Volgens The Hollywood Reporter verliet Royal het project afgelopen zomer, nadat hij in botsing kwam met een leidinggevende bij zender ABC nadat de pilot was afgerond.

Toen de serie echter werd uitgezonden, kreeg hij nog steeds een uitvoerend producent titel en werd hij getagd als de schrijver voor de eerste drie afleveringen en de finale van het eerste seizoen. De site suggereerde dat Royal er desondanks voor koos om af te zien van winsten en verklaarde dat het onduidelijk is of hij gecompenseerd zal worden voor het onlangs bestelde tweede seizoen.

Jessica Biel en Tia Napolitano zijn aan boord voor het nieuwe seizoen als uitvoerende producenten, waarbij laatstgenoemde Royal als showrunner heeft vervangen.

Er is momenteel geen releasedatum voor Cruel Summer seizoen 2 omdat de productie nog niet is begonnen. Omdat de serie echter zo’n succes was voor Freeform, zal het netwerk waarschijnlijk niet te lang wachten om het volgende seizoen uit te brengen. Interessant is dat seizoen 1 van Cruel Summer werd gefilmd en uitgebracht in iets meer dan een jaar, waarvan een groot deel plaatsvond tijdens de pandemie. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Cruel Summer seizoen 2

Cruel Summer is een onconventionele serie die zich afspeelt gedurende drie zomers in de jaren ’90, wanneer een mooie en populaire tiener vermist raakt, en een schijnbaar ongerelateerd meisje transformeert van een lief en onhandig buitenbeentje tot het populairste meisje van de stad, om uiteindelijk de meest verachte persoon van Amerika te worden. Elke aflevering wordt verteld vanuit wisselende POV’s.

De serie heeft Olivia Holt, Chiara Aurelia, Michael Landes, Froy Gutierrez, Harley Quinn Smith, Allius Barnes, Blake Lee, Brooklyn Sudano en Sarah Drew in de hoofdrollen.

De 10-delige Amazon Original serie is van uitvoerend producenten Jessica Biel en Michelle Purple (The Sinner), met bedenker en uitvoerend producent Bert V. Royal (Easy A), evenals showrunner en uitvoerend producent Tia Napolitano (Grey’s Anatomy, Station 19).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter