Wanneer verschijnt de film After 2?

Het was lange tijd onbekend wanneer After 2, het vervolg op de succesvolle film After, in de bioscopen te zien zou zijn. Nu is het dan eindelijk bekend! Vanaf 8 oktober kunnen fans weer genieten van de relatie van Tessa en Hardin.

After 2

De film After 2 is gebaseerd op de nieuwe roman After We Collided uit 2014 van Anna Todd en is het vervolg op de film After uit 2019. De film is geregisseerd door Roger Kumble, op basis van een scenario door Anna Todd en Mario Celaya. Schrijfster Todd werkte nauw samen met de nieuwe scenarioschrijver Celaya om de film beter te laten aansluiten met de boekenreeks.

Hardin Scott (Hero Fiennes Tiffin) en Tessa Young (Josephine Langford) verwerken hun break up op hun eigen manier. Terwijl Hardin terugvalt in slechte gewoontes heeft Tessa nieuw zelfvertrouwen gekregen en begint ze aan haar droomstage bij uitgeverij Vance. Hier trekt ze ook de aandacht van haar aantrekkelijke nieuwe collega Trevor (Dylan Sprouse), die helemaal haar type is. Hij is slim, grappig, knap en verantwoordelijk. Maar toch kan Tessa Hardin maar niet uit haar hoofd krijgen. Hij is nu eenmaal de liefde van haar leven. Zelfs met al hun problemen en misverstanden kan Tessa niet ontkennen dat ze zich tot hem aangetrokken voelt. Ze zou willen dat ze van haar gevoelens weg kon lopen, maar zo makkelijk is dat niet. Ondanks al hun ups en downs zullen Hardin en Tessa vechten om samen te zijn… zelfs als de hele wereld hen tegenwerkt.

Andere rollen zijn er voor Dylan Sprouse, Charlie Weber, Louise Lombard, Candice King, Selma Blair.

After 2 draait vanaf 8 oktober in de bioscoop.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter