Wanneer verschijnt Departure seizoen 2

Vanaf 5 augustus gaat Departure seizoen 2 van start op Peacock. Het nieuwe seizoen bestaat uit 6 afleveringen. Met in de hoofdrol Emmy-winnaar Archie Panjabi naast wijlen Christopher Plummer in zijn laatste verschijning op het scherm. In de nieuwe reeks leidt Kendra een onderzoek op een dodelijke crash van een geautomatiseerde hogesnelheidstrein tussen Toronto en Chicago. Bekijk de trailer alvast hieronder.

Departure seizoen 2

Departure is een samenzwering serie die het mysterie van Flight 716 volgt – een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan verdwijnt. Na de mysterieuze crash wordt onlangs weduwe en briljante luchtvaartonderzoeker Kendra Malley (Archie Panjabi) gevraagd om het te onderzoeken samen met haar voormalige baas en mentor Howard Lawson (Christopher Plummer). Terwijl de hele wereld kijkt, racen Kendra en haar team om het vermiste vliegtuig te lokaliseren en mogelijke overlevenden op te sporen. Ze moeten vechten tegen een groot aantal verdachten en motieven, van zelfmoord en terrorisme, tot politiek gemotiveerde moord en systeemfalen om te bepalen wat er echt met Flight 716 is gebeurd – en om te voorkomen dat het weer gebeurt.

Departure seizoen twee volgt Kendra Malley terwijl ze wordt gerekruteerd om een ​​nieuwe transportramp te onderzoeken: de ontsporing van een experimentele hogesnelheidstrein op het platteland van Michigan. De druk neemt toe voor Kendra en haar team om de puzzel te kraken terwijl het stadje in shock raakt en de wereld om antwoorden vraagt. Hun onderzoek onthult een overvloed aan losgekoppelde gebeurtenissen en een reeks potentiële verdachten met geloofwaardige motieven: een gedesillusioneerde werknemer, een lokale anti-technologiepoliticus, de tech-magnaat die de software van de trein ontwikkelde… en zelfs een man met banden met een Mexicaans medicijn kartel. Terwijl ze de chaos probeert te doorgronden, moet Kendra rekening houden met de innerlijke spanning die ontstaat tussen het onderzoek en haar emoties.

Het nieuwe seizoen heeft rollen voor Archie Panjabi, Christopher Plummer, Jason O’MaraKris Holden-Reid, Karen LeBlanc. Kort na de opnames van het tweede seizoen overleed Plummer, op 5 februari 2021.

Departure is een dramaserie uit 2019 in opdracht van de Canadese omroep Global. De serie ging in première op Universal TV op 10 juli 2019. Departure is gemaakt door Vince Shiao, die samen met Malcolm MacRury, John Krizanc, Ellen Vanstone en Stephanie Tracey het script schreef. De serie wordt geproduceerd door Panjabi, MacRury, Patrick Cassavetti, Carlo Dusi, Scott Garvie, D. Matt Geller, Diane Hendricks, Christina Jennings, Karine Martin, Chris Philip, T.J. Scott, Ben Silverman, Bo Stehmeier, Jeff Stentz en David A. Stern met Julie Lacey en Tina Grewal als producers.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter