Wanneer verschijnt El Inocente seizoen 2?

Komt er een El Inocente seizoen 2 op Netflix? Het ziet er helaas niet naar uit dat er een tweede seizoen van El Inocente zal verschijnen.

De Spaanse miniserie El inocente (The Innocent) over een eigenaardige misdaad, is sinds 30 april 2021 te zien op Netflix. De Spaanse Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige roman van Harlan Coben. Daardoor is een seizoen 2 van de reeks onwaarschijnlijk, hoewel het zeker niet de eerste keer zou zijn dat een miniserie verder gaat dan het bronmateriaal (Big Little Lies, The Handmaid’s Tale, etc). De Netflix adaptatie volgt het boek ook niet tot op de letter, waardoor de Amerikaanse setting naar Spanje wordt verplaatst, evenals een laatste verrassing.

 

El Inocente seizoen 2

El Inocente draait om Mateo (Mario Casas), Olivia (Aura Garrido), Lorena (Alexandra Jiménez) en Aguilar (Jose Coronado). Opnieuw beginnen zou de enige mogelijke redding zijn, maar geen van hen kan dat. Als Mateo op een nacht een gevecht probeert op te breken, eindigt de avond met een moord. Negen jaar later probeert hij opnieuw contact te leggen met zijn vrouw, Olivia. Maar een schokkend telefoontje van haar terwijl ze op zakenreis is, brengt Mateo van zijn stuk. Hij begint aan een hectische race om de waarheid te achterhalen en zijn onschuld wordt opnieuw in twijfel getrokken.

De hoofdrollen worden gespeeld door Mario Casas, Aura Garrido, Alexandra Jiménez en Jose Coronado.

El inocente is een thriller gebaseerd op de roman van Harlan Coben en bestaat uit 8 afleveringen.

De reeks is sinds 30 april te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter