Wanneer verschijnt Emergence seizoen 2?

Het mysterie zal niet worden opgelost in de serie Emergence. ABC heeft onthuld dat ze de dramaserie hebben geannuleerd. Emergence seizoen 2 zal dus niet verschijnen. De serie Emergence volgt Jo Evans (Allison Tolman), een pas gescheiden politiechef die uiteindelijk een jong kind met de naam Piper (Alexa Swinton) opneemt dat wordt gevonden op de plaats van een mysterieus ongeluk. Ze heeft geen herinnering aan wat er is gebeurd. Het onderzoek brengt haar in een samenzwering die groter is dan ze ooit had gedacht, en de identiteit van het kind staat in het middelpunt van dit alles.

In de seizoensfinale, die nu dient als de seriefinale van de show, werkten Jo, Piper en de anderen samen om tegenstander Helen te verslaan… maar in de laatste seconden van de aflevering werd onthuld dat er nog steeds een versie van Helen bestond binnen Piper en kan mogelijk worden bestuurd door een nieuwe groep schurken.

Emergence seizoen 2

Een politiechef ontdekt een jong kind in de buurt van de plek van een mysterieus ongeval. Ze heeft geen herinnering meer van wat er zich heeft plaatsgevonden en heeft aan wat er is gebeurd. De politiechef besluit voor haar te zorgen en neemt haar in huis. Ondertussen wordt ze door het onderzoek meegesleurd in een samenzwering die groter is dan ze ooit had kunnen bedenken, en waarbij de identiteit van het kind centraal staat.

De cast bestaat uit namen als Allison Tolman, Alexa Swinton, Owain Yeoman, Ashley Aufderheide, Robert Bailey Jr., Zabryna Guevara, Donald Faison, Clancy Brown.

Emergence is een Amerikaanse dramaserie van de zender ABC. De serie werd ontwikkeld door Tara Butters en Michele Fazekas. Samen produceerden ze eerder Kevin (Probably) Saves the World, Agent Carter, Resurrection en Hawaii Five-0.

De serie ging in première in 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter