Wanneer verschijnt Equinox seizoen 2?

De Scandinavische serie Equinox is sinds 30 december te zien op Netflix. Met de reeks heeft Netflix een nieuwe hitserie te pakken en fans vragen zich af of we Equinox seizoen 2 kunnen verwachten?

De mysterieuze thriller is gebaseerd op de gelijknamige podcast over de verdwijning van een schoolklas. In 1999 verdwijnen er 21 middelbare scholieren zonder een spoor achter te laten. Twintig jaar later ontdekt Astrid de gruwelijke waarheid over de verdwijning van haar zus Ida en Ida’s klasgenoten.

Helaas is het op dit moment nog niet bekend of Equinox in de toekomst terugkeert voor een tweede seizoen. Fans zullen moeten wachten om te zien of Netflix dit project had bedacht als een beperkte serie, of dat kijkcijfers suggereren dat een tweede seizoen te rechtvaardigen is.

Als Netflix de serie wel voor een tweede seizoen verlengt, zullen fans tot eind 2021, of misschien wel begin 2022, moeten wachten op nieuwe afleveringen. Hoewel er voor veel series opnames zijn geweest, heeft de coronavirus-pandemie beperkt wat er kan worden gefilmd. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates over Equinox seizoen 2!

Equinox seizoen 2

De serie Equinox is gebaseerd op een populaire Deense podcast, met als naam Equinox 1985. Het was Tea Lindenburg die er voor zorgde dat de podcast kon worden herwerkt tot een volwaardige serie. De regie was in handen van Søren Balle die in Scandinavië een bekende naam is. De producent achter deze serie was eerder verantwoordelijk voor de hitserie The Killing.

De hoofdrollen worden gespeeld door Danica Curcic, Karoline Hamm, Viola Martinsen, Lars Brygmann, Hanne Hedelund, Fanny Leander Bornedal, Alexandre Willaume.

Gemaakt door Tea Lindeburg, wordt de serie geproduceerd door Dorthe Riis Lauridsen, uitvoerend geproduceerd door Piv Bernth voor Apple Tree Productions.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter