Wanneer verschijnt Evil seizoen 3?

Na de derde aflevering van het tweede seizoen heeft Paramount+ al Evil seizoen 3 aangekondigd. Een releasedatum voor Evil seizoen 3 moet nog worden bevestigd, hoewel het waarschijnlijk in première gaat rond oktober 2022.

Seizoen 1 eindigde in januari 2020 en het tweede kwam pas in juni 2021 op het scherm. Het lange wachten werd echter beïnvloed door vertragingen als reactie op de COVID-19-pandemie, dus het is hoogst onwaarschijnlijk dat fans weer zo lang zullen moeten wachten.

De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog die zich aansluit bij een priester in opleiding en een timmerman terwijl ze de achtergrond van de kerk met onverklaarbare mysteries onderzoeken.

Evil seizoen 3

Het kwaad is een psychologisch mysterie dat de oorsprong van het kwaad onderzoekt langs de scheidslijn tussen wetenschap en religie. De serie richt zich op een sceptische vrouwelijke psycholoog die zich aansluit bij een priester in opleiding en een timmerman terwijl ze de achtergrond van de kerk met onverklaarbare mysteries, waaronder veronderstelde wonderen, demonische bezittingen en spookonderzoek, onderzoeken. Hun taak is om te beoordelen of er een logische verklaring is of dat er iets echt bovennatuurlijks aan het werk is.

Evil is een bovennatuurlijke dramaserie gemaakt door Robert King en Michelle King die op 26 september 2019 in première ging op CBS. De serie wordt geproduceerd door CBS Studios en King Size Productions.

De serie heeft hoofdrollen voor Katja Herbers, Mike Colter, Michael Emerson, Aasif Mandvi, Kurt Fuller, Marti Matulis, Brooklyn Shuck, Skylar Gray, Maddy Crocco, Dalya Knapp en Christine Lahti.

In oktober 2019 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen. In mei 2021 werd bevestigd dat de serie zou verhuizen van CBS naar Paramount+. Het tweede seizoen ging in première op 20 juni 2021.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter