Wanneer verschijnt For Life seizoen 3?

Wanneer verschijnt For Life seizoen 3? De serie ging in première op 11 februari 2020. Het wordt geprezen om de uitvoeringen en de gevoeligheid waarmee het script omgaat met diverse onderwerpen. De serie werd kort na de protesten van George Floyd voor de tweede keer verlengd, waardoor het een relevant onderdeel werd van het nationale gesprek. De fans kijken er natuurlijk naar uit om meer te zien en wachten af ​​of er een seizoen 3 komt.

Het is misschien te vroeg om concreet nieuws te verwachten over een derde seizoen, vooral gezien de voorgaande twee seizoenen. For Life seizoen 1 werd medio mei 2020 afgesloten met aflevering 13 en de serie werd in juni verlengd voor seizoen 2. Als de serie tegen de zomer wordt verlengd, kunnen we verwachten dat For Life seizoen 3 ergens in de herfst van 2021 uitkomt.

Tot nu toe zijn er ook geen opmerkingen gemaakt door de cast of crew met betrekking tot een derde seizoen. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Sinds 26 april is het tweede seizoen van For Life in Nederland te zien op Videoland. Het drama volgt Aaron Wallace (Nicholas Pinnock), die onterecht werd veroordeeld tot levenslang en vervolgens achter tralies een rechtenstudie afrondt, waarna hij andere gevangenen helpt met hun zaken en tegelijk zijn eigen onschuld probeert te bewijzen.

For Life seizoen 3

Aaron Wallace heeft levenslang gekregen voor een misdaad die hij niet heeft begaan. Het bikkelharde leven achter de tralies zet hem ertoe aan om advocaat te worden. Hij vecht zijn eigen veroordeling aan en brengt daarnaast zaken van medegevangenen voor de rechter. Met zijn strijd voor rechtvaardigheid laat hij zien hoe één mens het verschil kan maken.

De reeks is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr., die gevangen werd gezet voor een misdaad die hij niet had begaan. Terwijl hij in de gevangenis zat, werd hij een erkend advocaat en hielp hij de onrechtmatige veroordelingen van twintig van zijn medegevangenen teniet te doen, voordat hij eindelijk zijn eigen onschuld bewees.

In seizoen twee gaat zijn strijd voor gerechtigheid buiten de gevangenis gewoon door, waarbij tevens de pandemie en de Black Lives Matters-protesten in het verhaal verwerkt worden.

Rollen zijn er voor onder andere Nicholas Pinnock, Indira Varma, Joy Bryant, Mary Stuart Masterson, Dorian Crossmond Missick, Tyla Harris, Glenn Fleshler, Boris McGiver, Timothy Busfield.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter