Wanneer verschijnt Fuck de Liefde 2?

Producent AM Pictures en distributeur Just Film Distribution hebben donderdag Fuck de Liefde 2 aangekondigd, het vervolg op de romantische komedie uit 2019.

Het eerste deel heeft binnen een week na de release al 100.000 bezoekers getrokken en werd daarvoor bekroond met een Gouden Film. De verwachting is dat komend weekend de grens van 200.000 bezoekers wordt overschreden. Reden genoeg dus voor een vervolg! Producent Adel Boudellah vertelde:

“De cast reageerde dolenthousiast op de vraag of ze ook mee wilden werken aan een vervolg.” 

Vooralsnog moet de tweede film begin 2021 verschijnen. Een groot deel van de sterrencast zal ook in Fuck de Liefde 2 weer terugkeren. Ook zullen er een aantal nieuwe namen toegevoegd worden, wie dat zijn zal later bekendgemaakt worden.

Fuck de Liefde 2

F*ck de Liefde is een romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie liefdesverhalen samenkomen; Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even doorheen. Haar vriendinnen nemen haar mee op sleeptouw naar Curaçao. Hier ontmoet zij de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer). Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Sneijder-Cabau), de zus van Cindy, is getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw. Dit terwijl zij juist carrière lijkt te maken en steeds meer tijd doorbrengt met haar aantrekkelijke baas…

Hoofdrollen worden gespeeld door Yolanthe Sneijder-Cabau, Thijs Romer, Edwin Jonker, Bo Maerten, Victoria Koblenko, Maurits Delchot, Défano Holwijn, Soundos El Ahmadi. De film is geregisseerd door Lodewijk van Lelyveld en Appie Boudellah.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter