Wanneer verschijnt Godfather of Harlem seizoen 2?

Epix heeft Godfather of Harlem seizoen 2 aangekondigd, het vervolg van de misdaaddramaserie met Oscar-winnaar Forest Whitaker als Bumpy Johnson. Het eerste seizoen van Godfather of Harlem werd door de meeste critici erg goed ontvangen. Epix President Michael Wright zei over de vernieuwing:

“Godfather of Harlem season one was a remarkable success, tripling previous viewership numbers for the network and earning acclaim from both critics and viewers alike. We couldn’t wait to reunite with Chris, Paul, Forest and the team at ABC Signature to continue telling this compelling and extremely relevant story.”

Godfather of Harlem seizoen 2

Godfather for Harlem vertelt het verhaal van criminele baas Bumpy Johnson (Whitaker), die in de vroege jaren 1960 na 10 jaar gevangenisstraf terugkeerde om de wijk terug te vinden waar hij ooit heerste. Deze is nu in puin en terwijl de straten worden bestuurd door de Italiaanse menigte, neemt Bumpy het op tegen de Genovese misdaadfamilie om de controle terug te krijgen. Tijdens de brutale strijd vormt hij een alliantie met radicale predikant Malcolm X.

De serie heeft rollen voor Forest Whitaker als Bumpy Johnson, Antoinette Crowe-Legacy als Elise, Vincent D’Onofrio als Vincent Giganter en Ilfenesh Hadera als Mayme Johnsom, Nigel Thatch als Malcolm X, Giancarlo Esposito als Adam Clayton Powell en Rafi Gavron als Ernie Nunzi.

Godfather of Harlem ging op 29 september 2019 in première op Epix. De serie is een prequel op de film American Gangster uit 2007. Whitaker is uitvoerend producent naast zijn Significant Productions banner Nina Yang Bongiovi, James Acheson en Markuann Smith samen met Chris Brancato (Narcos) en Paul Eckstein, die ook dienen als schrijvers voor het ABC Signature Studios-project.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter