Wanneer verschijnt Hanna seizoen 3 op Amazon Prime Video?

Amazon heeft laten weten dat Hanna seizoen 3 vanaf 24 november 2021 op Prime Video te zien zal zijn. Lees hieronder meer over de nieuwe afleveringen.

Een aantal jaar geleden kwam Amazon Prime Video met de serie Hanna, die was gebaseerd op de gelijknamige film. De reeks was een succes, waardoor er meerdere seizoenen werden aangekondigd. Het derde seizoen gaat woensdag 24 november wereldwijd in première. Bekijk hieronder de teaser trailer!

Hanna seizoen 3

In Hanna seizoen 3 zien we hoe de buitengewone Hanna, een jonge vrouw getraind als moordmachine, met behulp van zowel vrienden als voormalige vijanden de organisatie die haar gemaakt heeft probeert te vernietigen.

Nieuwkomer is acteur Ray Liotta, die een personage genaamd Gordon Evans zal spelen. Hij is een gerespecteerde ex-militair en inlichtingsagent met een enorme hoeveelheid macht in zijn vakgebied. Evans vindt zichzelf een visionair, die een strikt morele code hanteert en een rasechte patriot welke zijn land koste wat het kost wilt beschermen.

Naast Liotta zijn er rollen voor Esme Creed-Miles, Mireille Enos, Dermot Mulroney, Áine Rose Daly en Gianna Kiehl.

Hanna seizoen 3 is vanaf 24 november 2021 te zien op Amazon Prime Video.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter