Wanneer verschijnt Home Before Dark seizoen 2?

Apple TV + heeft de officiële trailer vrijgegeven van Home Before Dark seizoen 2. De video toont Prince’s Hilde samen met haar vrienden en familie terwijl ze een mogelijke dekmantel voor samenzweringen onderzoeken die de stad Erie Harbor teistert. De serie is gepland voor zijn terugkeer op 11 juni.

De serie Home Before Dark is gebaseerd op het leven van de jonge tiener Hilde Lysiak (Brooklynn Prince), die opzien baarde toen ze als 9-jarige besloot om in haar woonplaats aan de slag te gaan als journaliste, waarbij ze eveneens een moordzaak onderzocht.

Home Before Dark seizoen 1 verscheen op 3 april 2020 op Apple TV+ en kreeg universele positieve reacties, met veel lovende woorden over de prestaties van Prince. Op 19 januari 2020, meer dan twee maanden voor de première van seizoen één, bevestigde Apple de verlenging van het tweede seizoen.

Dana Fox, een van de bedenkers, zei tegenover Deadline:

“I think we just felt strongly that we wanted to make something that we had never seen before, a sophisticated drama with a young female at its core. We wanted parents to watch first and see if kids can handle it. Parents will decide with their kids. The tone was the most difficult thing to nail.”

Home Before Dark seizoen 2

Het jonge meisje Hilde Lysiak, afkomstig uit de grote stad, is een onderzoeksjournaliste. Ze ontdekt aanwijzingen voor een onopgeloste zaak tijdens een bezoek aan de kleine stad aan het meer van haar vader. Ze brengt het nieuws over de moordzaak naar buiten via haar zelf gestarte krantje genaamd Orange Street News.

In seizoen 2, wanneer een mysterieuze explosie een lokale boerderij treft, begint verslaggever Hilde Lisko een onderzoek dat haar ertoe zal brengen tegen een machtig en invloedrijk bedrijf te vechten – met de gezondheid van haar familie en Erie Harbour op het spel.

Home Before Dark is een mysteriedramaserie gemaakt door Dana Fox en Dara Resnik en geproduceerd voor Apple TV+. De serie is gebaseerd op het leven van de jonge journalist Hilde Lysiak. De regie was in handen van Jon M. Chu (Crazy Rich Asians).

De hoofdrollen worden gespeeld door Brooklynn Prince, Jim Sturgess, Abby Miller, Louis Herthum, Michael Weston, Kiefer O’Reilly, Kylie Rogers, Aziza Scott, Adrian Hough, Joelle Carter, Jibrail Nantambu en Deric McCabe.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter