Wanneer verschijnt House of Gucci in Nederland in de bioscoop

Het misdaaddrama House of Gucci van Ridley Scott zal vanaf 25 november te zien zijn in de Nederland in de bioscoop. Je kunt hieronder alvast een trailer bekijken.

House of Gucci in Nederland

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci. In een verhaal dat zich over drie decennia uitstrekt, komen liefde, verraad, decadentie, wraak en uiteindelijk ook moord voorbij. We zien hoe ver de familie bereid is te gaan in hun streven naar macht en om de naam van het befaamde modemerk hoog te houden.

De film is gebaseerd op het boek The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour and Greed uit 2001 van Sara Gay Forden. De hoofdrol wordt gespeeld door Lady Gaga in de rol van Patrizia Reggiani, die werd berecht en veroordeeld voor het orkestreren van de moord op haar ex-man en voormalig hoofd van het Gucci-modehuis Maurizio Gucci, gespeeld door Adam Driver. In de film spelen ook Al PacinoJared LetoJack HustonReeve Carney en Jeremy Irons.

De film wordt geregisseerd door Ridley Scott op basis van een scenario door Roberto Bentivegna. De film wordt geproduceerd door Ridley en Giannina Scott via hun Scott Free Productions-banner, met Kevin Walsh ook aan boord als producer.

House of Gucci verschijnt op 25 november 2021 in de Nederlandse bioscoop.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter