Wanneer verschijnt In From The Cold seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt In From The Cold seizoen 2 op Netflix? De spionagethriller In From the Cold is sinds januari zien bij de streamer. Fans die de serie hebben afgekeken, vragen zich nu af of ze een tweede seizoen kunnen verwachten.

De nieuwe serie, geschreven en uitvoerend geproduceerd door Adam Glass, volgt een zachtaardige alleenstaande moeder genaamd Jenny (Margarita Levieva) op een Europese vakantie met haar dochter. Na een reeks moorden wordt ze gedwongen haar lang begraven verleden als Russische spion en KGB-agent onder ogen te zien, Zij is de enige menselijke proefpersoon die een geheim KGB-experiment heeft overleefd dat haar speciale vaardigheden heeft verleend.

In From the Cold een van de vele series die in 2020 een seriebestelling van Netflix hebben ontvangen. De verwachtingen van de serie waren voor de release op Netflix al groot. De streamingdienst moet echter nog aankondigen of ze plannen hebben om de serie na seizoen 1 voort te zetten.

Voorlopig blijft het lot van In From the Cold nog even onbekend. Maar het is niet aangekondigd als een miniserie, dus de deur lijkt open te staan ​​voor een tweede seizoen. Omdat het een nieuwe serie is, is er geen eerder releaseschema om een ​​een nieuwe datum op te baseren. Maar aangezien het in 2020 is besteld en begin 2022 in première gaat, kunnen fans redelijkerwijs een tweede seizoen verwachten in 2023 of begin 2024. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

In From The Cold seizoen 2

In de serie volgen we de Amerikaanse alleenstaande moeder Jenny Franklin die geconfronteerd wordt met haar verleden. Eerder werkte zij als spion voor de Russische geheime dienst en dat geheim ligt nu dankzij de CIA op straat. Tijdens haar dienst als spion is er, onder andere op haar, een experiment uitgevoerd door de KGB. Jenny is de enige die dit experiment overleefd heeft en dat niet alleen: ze heeft er ook bijzondere vaardigheden aan overgehouden. Nadat er een reeks moorden gepleegd wordt door iemand die claimt Jenny te zijn, wordt Jenny gedwongen haar voormalige rol als dodelijke spion weer aan te nemen om deze schurk te stoppen.

De hoofdrollen worden gespeeld door Margarita LevievaCillian O’Sullivan, Ivanna Sakhno, Lydia Fleming, Charles Brice, Alyona Khmelnitskaya.

In From the Cold is een Spaanse dramaserie gemaakt door Adam Glass en geregisseerd door Ami Canaan Mann.

In From the Cold is vanaf 28 januari 2022 te zien op Netflix.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter