Wanneer verschijnt Into the Night seizoen 2?

Into the Night seizoen 2 is vanaf 8 september te zien op Netflix. Bekijk hieronder alvast een trailer. De spannende Netflix-serie is geregisseerd door het Belgische duo Inti Calfat en Dirk Verheye (Over Water) en geproduceerd door Entre Chien et Loup.

Into the Night seizoen 2

Into the Night draait alles rond de zon die op onverklaarbare wijze alles doodt wat op zijn pad komt. Een nachtvlucht vanuit Brussel zet koers naar het westen, de donkere nacht in, om zo aan die dodelijke zon te ontsnappen. Aan boord: een stel ‘gelukkige’ passagiers en hun bemanning, van diverse nationaliteiten, rijk en arm, jong en oud, civiel en militair. Eén ding hebben ze met elkaar gemeen: de wil om de zon – en elkaar – te overleven. Op welke manier dan ook.

Aan het einde van seizoen 1 hebben de passagiers van Flight 21 eindelijk een schuilplaats gevonden in een oude militaire Sovjet-bunker in Bulgarije, maar helaas wordt hun uitstel van betaling afgekapt wanneer een ongeluk een deel van hun voedselvoorraad ruïneert. In het nieuwe seizoen moeten ze noodgedwongen koers zetten richting een kluis in Noorwegen.

Het verhaal van de post-apocalyptische serie werd geschreven door Jason George (The Blacklist). De internationale cast komt uit België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Polen, Rusland en Turkije. De cast bestaat onder andere uit Pauline Etienne, Laurent Capelluto, Nabil Mallat, Stéfano Cassetti, Jan Bijvoet, Astrid Whettnall, Vincent Londez, Regina Bikkinina, Alba Gaïa Bellugi, Babetida Sadjo, Mehmet Kurtulus en Ksawery Szlenkier.  In het tweede seizoen is er ook een rol voor de Nederlandse acteur Coen Bril.

Into the Night seizoen 2 is vanaf 8 september te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter