Wanneer verschijnt Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5?

Wanneer verschijnt Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5? Travels With My Father is een reisdocumentaireserie die oorspronkelijk in première ging op Netflix in september 2017. De serie volgt verschillende roadtrips door de titulaire komiek Jack Whitehall en zijn vader Michael Whitehall. Omdat ze allebei tegengestelde opvattingen hebben over verschillende zaken, leidt het conflict vaak tot grappige situaties.

Travels With My Father seizoen 4 ging in première op 22 september 2020 op Netflix. Het bestond uit slechts twee afleveringen. Zelfs na vier seizoenen is de populariteit van de serie niet afgenomen, daarom zou Netflix het nieuwe seizoen binnenkort moeten aankondigen. Als de reeks in de komende maanden groen licht krijgt, dan kunnen we verwachten dat Jack Whitehall: Travels With My Father seizoen 5 ergens in september 2021 in première gaat.

Jack Whitehall: Travels with My Father seizoen 5

De joviale comedian Jack Whitehall en zijn stijve vader Michael maken bijzondere, grappige reizen naar vreemde landen om hun band te versterken.

Jack Whitehall, vooral bekend als energieke stand-up komiek, onderneemt de reis van zijn leven en laat deze registeren door een cameraploeg. Alsof dat nog niet uitdagend genoeg is, besluit hij de typisch Britse en weinig avontuurlijke Michael Whitehall, zijn vader, mee te nemen. Dit in een poging om een betere band met hem te krijgen. Vader en zoon bezoeken samen de meest ongewone locaties en brengen meer tijd met elkaar door dan ooit voorheen.

Jack Whitehall: Travels with my Father is een Engelse reisserie van de zender Netflix. De serie ging in première op 22 september 2017, waarin we de reis zien naar Zuidoost-Azië op een populaire ‘tussenjaarsroute’, waarbij ze door landen als Thailand, Vietnam en Cambodja reizen. De serie werd verlengd voor een tweede serie die werd opgenomen in Oost-Europa. Het tweede seizoen ging in première op 28 september 2018. Het derde seizoen werd gefilmd in het Amerikaanse westen en ging in première op 6 september 2019.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter