Wanneer verschijnt Jaguar seizoen 2?

Wanneer verschijnt Jaguar seizoen 2? De serie ging in première op Netflix op 22 september. Fans die de serie hebben afgekeken, vragen zich af wanneer de releasedatum van seizoen 2 zal zijn. Hieronder lees je alles wat we tot nu toe weten over een tweede seizoen. Hou de pagina in de gaten voor de laatste updates.

Jaguar speelt zich af in het Spanje van de jaren zestig, waar dan nog altijd talloze na het einde van de oorlog weggevluchte nazi’s zich schuilhouden. Jaguar is de codenaam van een jonge vrouw die zich aansloot bij een autodidactische elite-eenheid die op zoek ging naar de nazi’s die na de Tweede Wereldoorlog naar Spanje waren ontsnapt. De jonge Isabel heeft maar één idee in gedachten: Bachmann vinden, de man die haar vader koeltjes voor haar ogen executeerde toen ze nog een kind was.

Helaas is er nog weinig bekend over de toekomst van Jaguar. Netflix heeft Jaguar nog niet verlengd voor seizoen 2, maar zoals gebruikelijk laat de streamer even op zich wachten voordat er een nieuw seizoen wordt besteld. Een eventueel tweede seizoen lijkt sowieso niet eerder dan eind 2022 op Netflix te verschijnen.

Jaguar Netflix

Jaguar seizoen 2

Isabel Garrido, een overlevende van het vernietigingskamp Mauthausen, volgt het spoor van Bachmann, de gevaarlijkste nazi in Europa. Ze ontdekt al snel dat ze er op haar missie niet alleen voor staat. Lucena, Castro, Sordo en Marsé zullen haar helpen het recht te doen zegevieren.

De thrillerserie werd bedacht door Ramón Campos, bekend van onder meer Cable Girls en High Seas. De rol van Isabel Garrido wordt gespeeld door Blanca Suárez, die in Cable Girls te zien was als Lidia. Ook Óscar Casas speelt mee, die we eerder zagen in actiefilm Xtremo. De serie wordt gemaakt door Ramón Campos en Gema R. Neira, die eerder samen de populaire serie Velvet maakten.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter