Wanneer verschijnt Julie and the Phantoms seizoen 2?

Julie and the Phantoms is de nieuwste tienerdramedie van Netflix en heeft een bovennatuurlijk randje. De serie volgt Julie, een tienermeisje dat drie geesten ontmoet. Ze raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms. Als je al seizoen 1 hebt gezien, wil je ongetwijfeld weten of en wanneer Julie and the Phantoms seizoen 2 verschijnt. Hieronder lees je alles wat we nu weten over de toekomst van de reeks!Julie and the Phantoms seizoen 2

De originele Netflix-serie Julie And The Phantoms is misschien geëindigd met een grote cliffhanger, maar de muzikale komedie is nog niet officieel verlengd voor seizoen 2. Het is duidelijk dat seizoen 1 een aantal onafgemaakte zaken bevat, maar betekent dat überhaupt dat de serie een seizoen 2 krijgt? We weten het nog niet – en dat hangt er waarschijnlijk van af of het publiek Julie and the Phantoms seizoen 1 omarmt.

De serie is afkomstig van Kenny Ortega, de regisseur achter Disney’s High School Musical-franchise. Netflix tekende Ortega voor een meerjarige deal om series en films voor de streamingdienst te ontwikkelen. Julie and the Phantoms is het eerste project dat uitkomt. Als je dat in acht neemt, lijkt het erop dat Netflix geneigd is om de reeks nog een seizoen te geven, omdat ze vastbesloten zijn om met Ortega samen te werken. Netflix zal waarschijnlijk afwachten hoe het publiek reageert voordat het een beslissing neemt over Julie And The Phantoms seizoen 2.

Aangezien Netflix seizoen 2 van de originele series meestal een jaar of iets langer na seizoen 1 uitbrengt, is het waarschijnlijk dat de opnames van Julie And The Phantoms seizoen 2 begin 2021 in Vancouver start en ergens volgend najaar op Netflix in première gaat.

Uitvoerend producenten David Hoge en Dan Cross hebben in ieder geval al een plan voor seizoen 2. In een interview lieten ze weten:

“If we are lucky enough to get a second season, the ghosts would have a lot going on. They’ve always wanted to get their music out there for the world to hear. Like Luke always says, they want that connection with their audience. A number one album? Song at the top of the charts? Whatever it takes to be remembered for their music. But as you saw at the very end, there are still plenty of obstacles to get in their way. And now it seems there’s an “obstacle” in the inner circle.”

Julie and the Phantoms op Netflix

Julie and the Phantoms is een muzikaal feelgood verhaal. Julie (Madison Reyes) is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert wanneer er ineens drie muzikale geesten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner) in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Julie krijgt weer plezier in het leven en vindt de inspiratie terug om songs te schrijven en te zingen. De jongens raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madison Reyes, Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner.

Van Emmy-winnaar en regisseur Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), uitvoerend producenten Dan Cross en Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) en choreograaf Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) is deze frisse, leuke musicalserie waarin een meisje de ups en downs van het leven leert accepteren, haar dromen volgt en de kracht van haar eigen stem ontdekt.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter