Komt er nog een Julie and the Phantoms seizoen 2?

Komt er nog een Julie and the Phantoms seizoen 2? Netflix heeft ervoor gekozen om Julie and the Phantoms niet te verlengen voor een tweede seizoen. Kenny Ortega, uitvoerend producent, choreograaf en regisseur van de musical dramedy, maakte het nieuws bekend op Instagram.

“We learned this week that Netflix will not be picking us up for another season. Although our hearts are saddened, we move on with such pride for what we accomplished as a team and the family we built while creating Julie.” 

De annulering van Julie and the Phantoms, gebaseerd op de Braziliaanse kinderserie Julie e osFantasmas, komt meer dan een jaar nadat het eerste seizoen op 10 september op Netflix werd uitgebracht. Dat er geen tweede seizoen verschijnt, zal voor de fans als verrassing komen. De serie won dit jaar nog een prijs voor beste musical moment tijdens de MTV Movie & TV Awards en won in de zomer drie Emmy’s.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Kenny Ortega (@kennyortegablog)

Julie and the Phantoms seizoen 2

Julie and the Phantoms is een muzikaal feelgood verhaal. Julie (Madison Reyes) is na het overlijden van haar moeder haar passie voor muziek verloren. Dat verandert wanneer er ineens drie muzikale geesten uit 1995 (Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner) in de voormalige muziekstudio van haar moeder opduiken. Julie krijgt weer plezier in het leven en vindt de inspiratie terug om songs te schrijven en te zingen. De jongens raken steeds hechter bevriend met Julie en overtuigen haar om samen een nieuwe band op te richten: Julie and the Phantoms.

De hoofdrollen worden gespeeld door Madison Reyes, Charlie Gillespie, Jeremy Shada en Owen Patrick Joyner.

Van Emmy-winnaar en regisseur Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), uitvoerend producenten Dan Cross en Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) en choreograaf Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) is deze frisse, leuke musicalserie waarin een meisje de ups en downs van het leven leert accepteren, haar dromen volgt en de kracht van haar eigen stem ontdekt.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter