Wanneer verschijnt Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3?

Netflix en DreamWorks Animation Television hebben de trailer voor Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3 uitgebracht. De reeks keert terug op 21 mei 2021. De trailer is hieronder te bekijken!

Jurassic World: Camp Cretaceous (Jurassic World Kamp Krijtastisch) seizoen 2 speelt zich af in de onmiddellijke nasleep van seizoen 1, dat ook gelijktijdig gebeurde met de Jurassic World-film uit 2015. Achtergelaten en gestrand op Isla Nublar nadat de dinosauriërs het eiland hadden overgenomen, moeten tieners Campers Darius, Brooklynn, Kenji, Yasmina en Sammy een ​​manier vinden om te overleven en het vasteland te vertellen dat ze gered moeten worden. Ondertussen overleefde Ben zijn val van de monorail en moet hij voor zichzelf zorgen met de hulp van zijn baby Ankylosaurus Bumpy. Maar hun verhaal is nog niet voorbij en Jurassic World Kamp Krijtastisch laat de deur wagenwijd open voor seizoen 3.

Comicbook sprak met showrunner Scott Kreamer en Colin Trevorrow die onthulden dat ze hopen dat er meer afleveringen komen:

“We have a lot more story to tell with these characters, and we’ve set up things going back to Season 1 that we definitely want to pay off. So here’s hoping, because when we started, we knew [that] the opening sequence of Fallen Kingdom, where they go in to get the Indominus tube and all that, that takes place six months after Jurassic World falls. We’ve got plenty of time to tell stories before then, and then still keeping with the canon of the Jurassic universe.”

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3

Jurassic World Camp Cretaceous seizoen 3

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven. In seizoen 2 zullen de gestrande kampeerders worstelen om te overleven op Isla Nublar terwijl de serie verder gaat dan de gebeurtenissen uit de Jurassic World-film.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) zullen dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zullen ook uitvoerend produceren.

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 3 is vanaf 21 mei 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter