Wanneer verschijnt Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 4?

Komt Netflix met Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 4? Seizoen 1-3 van Camp Cretaceous (in het Nederlands Jurassic World: Kamp Krijtastisch) lopen gelijktijdig met de Jurassic World-films en beslaan de zes maanden sinds de val van Isla Nublar in de kaskraker van 2015 van Colin Trevorrow. Maar ondanks dat de kampeerders Isla Nublar achter zich hebben gelaten, is hun verhaal nog lang niet voorbij. Hier is alles wat we weten over wat de toekomst biedt in seizoen 4.

Netflix moet de reeks nog vernieuwen voor seizoen 4, maar gezien de cliffhanger van seizoen 3 is er een goede kans dat er nog meer avonturen komen voor de heroïsche hoofdrolspelers. Netflix kondigde seizoen 2 aan in oktober 2020, slechts een paar weken nadat seizoen 1 in première ging. Netflix kondigde seizoen 3 aan in maart 2021, na de première van seizoen 2 in januari. Jurassic-fans zullen waarschijnlijk een paar weken moeten wachten om officieel te horen of Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 4 verschijnt op Netflix. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.

Jurassic World: Camp Cretaceous seizoen 4

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven. In seizoen 2 zullen de gestrande kampeerders worstelen om te overleven op Isla Nublar terwijl de serie verder gaat dan de gebeurtenissen uit de Jurassic World-film.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) zullen dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zullen ook uitvoerend produceren.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter