Wanneer verschijnt Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 3?

Jurassic World Kamp Krijtastisch (originele titel Jurassic World: Camp Cretaceous) seizoen 3 is vanaf 21 mei 2021 te zien op Netflix. Bekijk hieronder de nieuwe poster en trailer.

Jurassic World: Kamp Krijtastisch seizoen 3

 

Jurassic World Kamp Krijtastisch seizoen 3

De Jurassic Park spin-off serie op Neflix speelt zich af in dezelfde tijdlijn als Jurassic World uit 2015. Kamp Krijtastisch volgt een groep tieners die is gekozen voor een ervaring in een nieuw avonturenkamp aan de overkant van Isla Nublar. Natuurlijk, de dinosaurussen verwoesten het eiland en laten de kampeerders achter. Als ze de buitenwereld niet kunnen bereiken, moeten ze samen zien te overleven. In seizoen 2 moesten de gestrande kampeerders worstelen om te overleven op Isla Nublar terwijl de serie verder gaat dan de gebeurtenissen uit de Jurassic World-film.

Achtergelaten en gestrand op Isla Nublar nadat de dinosauriërs het eiland hadden overgenomen, moeten de tieners een ​​manier vinden om te overleven en het vasteland te vertellen dat ze gered moeten worden. Ondertussen overleefde Ben zijn val van de monorail en moet hij voor zichzelf zorgen met de hulp van zijn baby Ankylosaurus Bumpy. Maar hun verhaal is nog niet voorbij en de reeks laat de deur wagenwijd open voor seizoen 3.

De kampeerders komen meer te weten over het geheime onderzoek van dr. Wu. Ze bedenken een gevaarlijk plan om Isla Nublar voorgoed te verlaten. Een tropische storm gooit roet in het eten en de kampeerders krijgen te maken met een nieuwe bedreiging die hun ontsnapping en levens in gevaar brengt.

De stemmencast bestaat uit Paul-Mikél Williams als Darius, Jenna Ortega als Brooklynn, Ryan Potter als Kenji, Raini Rodriguez als Sammy, Sean Giambrone als Ben, Kausar Mohammed als Yaz, Jameela Jamil als Roxie, Glen Powell als Dave

Scott Kreamer (Pinky Malinky) en Lane Lueras (Kung Fu Panda: The Paws of Destiny) zullen dienen als showrunners en uitvoerende producers. Steven Spielberg, Frank Marshall en Colin Trevorrow zullen ook uitvoerend produceren.

Jurassic World Kamp Krijtastisch seizoen 3 is vanaf 21 mei 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter