Wanneer verschijnt KLEM seizoen 4?

Wanneer verschijnt KLEM seizoen 4? KLEM seizoen 3 is sinds 24 september om 21.40 uur te zien op NPO 1. Helaas is het derde seizoen tevens het laatste seizoen van de dramaserie. Frank Ketelaar, bedenker en regisseur van KLEM, vindt dat de misdaadserie na drie seizoenen de houdbaarheidsdatum heeft bereikt. Dat zegt hij in NRC. Ketelaar zegt:

“Na drie reeksen heb ik meestal alles wel verteld en verzonnen. Kijk maar naar House of Cards: je moet soms ook als geestelijk vader hard zijn en weten wanneer je moet stoppen.”

De serie KLEM draait om de keurige weduwnaar Hugo die verstrikt raakt in het leven van de beruchte crimineel Marius en zijn vrouw Kitty, omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn.KLEM seizoen 4

KLEM vertelt hoe het leven van de keurige weduwnaar en hoge belastingambtenaar Hugo (Atsma) verstrengeld raakt met dat van de beruchte crimineel Marius (Derwig) en zijn vrouw Kitty (Verbaan), omdat hun dochters hartsvriendinnen zijn. Met alle dramatische gevolgen van dien. In het tweede seizoen proberen Hugo en Marius en hun families het gezamenlijke verleden te begraven. Maar al snel krijgen ze te maken met de FIOD, malafide accountants, ontsporende gezinsbeslommeringen en last but not least, de wraakzuchtige lange arm van de Amsterdamse onderwereld.

Nadat Hugo Warmond (Barry Atsma) ontslagen is bij de Belastingdienst, biedt de FIOD hem een deal aan die niet zonder risico’s is. Toch besluit hij deze laatste strohalm te grijpen. Hierdoor raakt zijn leven onbedoeld opnieuw gevaarlijk verstrengeld met dat van Marius Milner (Jacob Derwig) en zijn vrouw Kitty van Mook (Georgina Verbaan), die een nieuw leven willen beginnen en door moedwil en misverstand weer in de criminaliteit belanden.

KLEM heeft rollen voor o.a. Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig. Aan de cast van het laatste seizoen zijn Thom Hoffman en Thomas Acda toegevoegd.

KLEM is een productie van BNNVARA. KLEM seizoen 3 is sinds 24 september te zien op NPO 1.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter