Wanneer verschijnt La Reina del Sur seizoen 3?

De opnames van La Reina del Sur seizoen 3 zijn van start gegaan. Hoofdrolspeler Kate del Castillo vertelde in een interview al het één en ander van wat we mogen verwachten van het nieuwe seizoen. Zo blijkt er opnieuw een tijdsprong gemaakt te worden tussen seizoen 2 en seizoen 3.

La Reina Del Sur seizoen één ging in première in 2011 en keerde acht jaar later in 2018 terug voor een tweede serie. Helaas is er nog geen releasedatum bevestigd voor seizoen 3 en zal de productiedatum van de serie in 2021 grotendeels afhangen van de versoepeling van de coronavirusbeperkingen. Het tweede seizoen werd uitgezonden in april 2019 en fans hoopten dat seizoen drie in april 2021 zou verschijnen, maar helaas is er geen nieuws over een releasedatum. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

De serie toont de opkomst van Teresa Mendoza (Kate del Castillo), een jonge vrouw uit Mexico die de machtigste drugshandelaar in Zuid-Spanje wordt. Del Castillo vertelde aan Deadline:

“I love playing Teresa Mendoza and am proud of the success of La Reina del Sur, the series that unleashed a new genre in Spanish language television. Each season, Teresa Mendoza’s character evolves and gets more interesting. She is a very human character with her own flaws and imperfections. Over the years, I’ve had a lot of fun playing her, and I’m curious to see what will happen in this new season. She’s a woman I learn from in every season and every episode, who continues to surprise me.”

La Reina del Sur seizoen 3

La Reina del Sur is de kroniek van de opkomst van een Mexicaanse vrouw in de wereld van de internationale drugshandel. Teresa Mendoza begint haar avontuur als een bescheiden jonge vrouw die verliefd is op een piloot in dienst van de Mexicaanse kartels. Wanneer ze haar vriend executeren vlucht Teresa, wanhopig om hetzelfde lot te vermijden. Haar ontsnapping brengt haar naar het zuiden van Spanje, waar ze een nieuw leven probeert te beginnen. Ze wordt echter opnieuw ondergedompeld in de wereld van de handel in verdovende middelen, en voor de tweede keer krijgt ze te maken met de dood van een geliefde man. Na verschillende tegenslagen, besluit Teresa het heft in eigen hand te nemen en wordt ze het hoofd van haar eigen organisatie.

La Reina del Sur (The Queen of the South) is een Spaanstalige telenovela gebaseerd op een gelijknamige roman van de Spaanse auteur Arturo Pérez-Reverte. Het eerste seizoen wordt geproduceerd door het Amerikaanse televisienetwerk Telemundo in samenwerking met het Antena 3-netwerk en RTI Producciones, terwijl seizoen 2 wordt medegeproduceerd door Telemundo Global Studios en Netflix. Het ging in première op 28 februari 2011.

Met een budget van $ 10 miljoen is het de op één na duurste telenovela ooit geproduceerd door Telemundo, de eerste is El Señor de los Cielos. Een Engelstalige remake, Queen of the South, ging in juni 2016 in première op USA Network, met Alice Braga in de hoofdrol.

Hoofdrollen worden gespeeld door Kate del Castillo, Raoul Bova, Paolo Nunez, Antonia Gil, Miguel de Miguel, Christina Urgel, Alejandro Calva, Christian Tappan.

 VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter