Wanneer verschijnt Mocro Maffia seizoen 4?

Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf 28 januari 2022 te zien bij Videoland. Dat heeft de streamer bekendgemaakt.

Eerder dit jaar verscheen Mocro Maffia seizoen 3. Ook dit seizoen blijkt weer een succes. Mocro Maffia draait om een vete tussen twee drugsbendes en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Mocro Maffia seizoen 4

Mocro Maffia seizoen 4

Mocro Maffia is een fictieve misdaadserie over de drie beste vrienden Romano, Potlood en De Paus. Samen maakten ze de overstap van de kleine criminaliteit naar het grotere werk. Binnen no time hebben ze de hele cocaïnehandel in Amsterdam in handen. Door jaloezie valt de vriendengroep uit elkaar, waardoor ze lijnrecht tegenover elkaar komen te staan.

Romano is spoorloos en Potlood komt alleen te staan in hun oorlog tegen Paus. Tatta, die de leiding krijgt over de organisatie van Paus, raakt afgeleid van zijn taak… En nadat Nadira haar persoonlijke revanche op Taliban heeft genomen vervolgt ze haar pad van wraak en vindt daarin de hulp van hitter Eiffel. Adil zit in de gevangenis, waar hij worstelt met een dilemma als hij ontdekt dat Taliban in hetzelfde cellencomplex zit…

De hoofdrollen in deze misdaadreeks zijn voor Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Robert de Hoog en Daan Schuurmans.

De serie is bedacht en ontwikkeld door het Moordvrouw-duo Achmed Akkabi en Thijs Römer exclusief voor Videoland, waar de serie op 11 oktober 2018 in première ging. Het verhaal is geïnspireerd op het boek Mocro Maffia van Wouter Laumans en Marijn Schrijver.

Mocro Maffia seizoen 4 is vanaf 28 januari 2022 te zien bij Videoland.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter