Wanneer verschijnt NBC’s Manifest seizoen 3?

Eerder werd bekend dat NBC de door Robert Zemeckis geproduceerde bovennatuurlijke serie Manifest officieel verlengd voor een derde seizoen. Manifest seizoen 3 zal in 2021 verschijnen. Middels onderstaande poster is de precieze datum bekend gemaakt. Manifest seizoen 3 gaat in première op donderdag 1 april op NBC.

Manifest seizoen 3

De nieuwe poster voor Manifest seizoen 3 belooft antwoorden te geven op het centrale mysterie. Manifest seizoen 2 liep ten einde in april 2020 en vanwege de coronaviruspandemie is het wachten op seizoen 3 iets langer dan verwacht. Voor fans is dit vooral frustrerend vanwege het einde van het seizoen. Nadat Zeke (Matt Long) schijnbaar een probleem had opgelost met betrekking tot de sterfdata van de 828-passagiers, liet Manifest een grote bom vallen: de staartvin van vlucht 828 is geborgen van de bodem van de oceaan, alsof het vliegtuig echt vijf jaar geleden gecrasht is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

#Manifest Season 3 takes flight on @nbc in 2021. ✈️

Een bericht gedeeld door Manifest (@nbcmanifest) op

Na het redden van Cal (Jack Messina) in de Manifest seizoen 2 finale, kon Zeke de gevreesde sterfdatum overleven, hetgeen ze zich het hele seizoen zorgen over maakten. Wat dit voor de rest van de personages betekent, is dat hun dood niet onvermijdelijk is. Hierdoor kon het seizoen op een nogal hoopvolle manier eindigen, en dat zou ongelooflijk belangrijk kunnen zijn voor de toon van Manifest seizoen 3. De passagiers hebben een licht aan het einde van de tunnel gezien. Manifest seizoen 3 zal waarschijnlijk ook draaien om het schip dat een vliegtuigvleugel uit de oceaan trok. Er wordt gezegd dat het de vleugel van vlucht 828 is, ook al is deze jaren geleden teruggekeerd.

Er zal een tijdsprong zijn van ongeveer drie maanden na de finale, waarbij Ben en Saanvi gefocust zijn om meer te weten te komen over die staar van het vliegtuig dat werd opgegraven – een van de grootste onthullingen van seizoen 2 was de onthulling dat een deel van het vliegtuig van vlucht 828 de hele tijd op de bodem van de oceaan lag.

De titel van de première van seizoen drie is getiteld ‘Tailfin’.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

It begins. ✈️✈️✈️ #nbcmanifest #season3

Een bericht gedeeld door Matt Long (@realmattlong) op
Hoewel het over het algemeen gemengde recensies van critici kreeg, was het eerste seizoen een hit bij het publiek dat geïntrigeerd was door het mysterie van vlucht 828. De pilot, die in september 2018 in première ging, haalde de hoogste première aantallen voor alle nieuwe series in het najaar en bleef wekelijks gemiddeld 12,61 miljoen kijkers trekken, en eindigde op de tweede plaats voor algemene kijkers. Manifest had in het tweede seizoen 40 procent minder kijkers. De serie stond toch nog steeds op de ranglijst van NBC’s Top 10, naast The Blacklist en Council of Dads. Desalniettemin is er, afgaande op de cliffhanger van seizoen twee, genoeg ruimte voor de serie om terug te keren.

Volgens showrunner Jeff Rake heeft hij zes seizoenen gepland voor de show. Acteur Josh Dallas vertelde ondertussen aan TVLine:

 “If we’re lucky enough to go into Season 3, we can really start to hang onto something and delve into the exhilarating part of the larger mystery. And hopefully find some answers.”

Manifest seizoen 3

Rollen in de serie zijn er voor Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J. R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina en Parveen Kaur.

Toen Montego Air Flight 828 veilig aankwam na een turbulente maar routinevlucht, waren de bemanning en passagiers opgelucht. Maar in de tijdspanne van die paar uur was de wereld vijf jaar ouder en hadden hun vrienden, families en collega’s na rouw om hun verlies de hoop opgegeven en verder gegaan. Nu, geconfronteerd met het onmogelijke, krijgen ze allemaal een tweede kans. Maar naarmate hun nieuwe realiteiten duidelijk worden, ontvouwt zich een dieper mysterie en sommige van de teruggekeerde passagiers beseffen al snel dat ze misschien bedoeld zijn voor iets dat groter is dan ze ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Manifest is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Jeff Rake. Robert Zemeckis is uitvoerend producent voor zijn Compari Entertainment met Jack Rapke. Jackie Levine van Compari zal co-uitvoerend produceren. Rake staat bekend om het schrijven / uitvoerende produceren van The Mysteries of Laura, het co-creëren van The $treet en Miss Match en het werken aan The Tomorrow People.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter