Wanneer verschijnt NCIS: Los Angeles seizoen 11 op Videoland?

Wanneer verschijnt NCIS: Los Angeles seizoen 11 op Videoland? De eerste 10 seizoenen van de populaire reeks zijn inmiddels op Videoland te zien. Het elfde seizoen verscheen in Amerika tussen september 2019 en april 2020 op de buis. Helaas voor fans is dit seizoen daarna niet toegevoegd aan het aanbod van de streamer. Op dit moment is ook nog niet bekend wanneer dit wel zal gebeuren. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze reeks.

Het nieuwe seizoen ziet de terugkeer van acteurs LL Cool J en Chris O’Donnell. NCIS: LA volgt een speciale divisie van de Naval Criminal Investigative Service waarin men zich bezighoudt met undercover-operaties. In de eerste aflevering van het elfde seizoen is te zien hoe agenten Callen en Sam samen werken met kapitein Harmon Rabb jr. van de Amerikaanse marine. Ze proberen een aantal spionnen aan boord van het marineschip de USS Allegiance in te rekenen. Bekijk hieronder alvast een trailer.

NCIS: Los Angeles seizoen 11 op Videoland

In NCIS: Los Angeles volgen we het undercover team van de marine, Office of Special Projects. Ze behandelen alle zaken van nationale veiligheid die ook maar iets te maken hebben met mariniers. Vaak werken ze daarnaast ook nog samen met de FBI, CIA of een andere Amerikaanse veiligheidsdienst. Tijdens de productie van de serie werd hij NCIS: Legend genoemd, verwijzend naar de tweedelige episode van NCIS.

In het elfde seizoen vuren IS-terroristen vanuit Iran raketten af op doelen in Saoedi-Arabië en Israël. Intussen zitten Deeks en Kensi vast in Irak met een mobiele CIA-eenheid.

De serie heeft hoofdrollen voor Chris O’Donnell, LL Cool J, Linda Hunt, Daniela Ruah, Eric Christian Olsen, Barrett Foa, Renée Felice Smith, Medalion Rahimi, Caleb Castille.

NCIS: Los Angeles is de eerste spin-off van de Amerikaanse televisieserie NCIS. De eerste aflevering werd in de Verenigde Staten uitgezonden op 22 september 2009.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter