Wanneer verschijnt New Amsterdam seizoen 3?

Wanneer verschijnt New Amsterdam seizoen 3? NBC heeft eerder bekend gemaakt dat de serie nog zeker drie seizoenen krijgt. De serie zal dus in ieder geval doorgaan tot het seizoen 2022 – 2023. New Amsterdam seizoen 3 begint op dinsdag 2 maart. In Nederland zijn de eerste twee seizoenen te zien op Netflix. Wanneer New Amsterdam seizoen 3 op de streamer gaat verschijnen is nog niet bekend. De ziekenhuisserie was eerder ook al te bekijken in Nederland op NET5.


New Amsterdam seizoen 3

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

De cast bestaat uit namen als Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher en Tyler Labine.

New Amsterdam is een televisieserie, gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer, dat op 25 september 2018 in première ging op NBC. De serie is gemaakt door David Schulner. In februari 2019 werd aangekondigd dat de serie was verlengd voor een tweede seizoen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter