Wanneer verschijnt New Amsterdam seizoen 4?

Wanneer verschijnt New Amsterdam seizoen 4? Na het bekijken van die finale van seizoen 3, zullen fans zich afvragen of er een vervolg komt. New Amsterdam is niet alleen vernieuwd voor seizoen 4, maar de serie is ook bevestigd voor seizoen 5. De aankondiging werd gedaan in januari 2020. Dit betekent dat de serie in ieder geval te zien zal zijn tot 2023.

Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor seizoen 4 van New Amsterdam, maar de serie moet hopelijk later in 2021 terugkeren op televisie. Natuurlijk is er nog niet veel informatie beschikbaar over waar het nieuwe seizoen over zal gaan, omdat deze zich midden in de productie bevindt. Maar COVID-19 zal waarschijnlijk een focus blijven, net als de voortdurende relaties van de personages.

Over het komende seizoen vertelde uitvoerend producent David Schulner aan TV Insider dat fans zich kunnen verheugen op een meer optimistische show:

“I really think coming out of this season and pandemic that there’s just going to be more joy all around, more happiness, more love, and rather than struggling against the oppression of the pandemic, our characters get to struggle about chasing their happiness, finding their happiness and keeping it. Episode 1 of Season 4 is called ‘More Joy’ and that really is a proclamation for the season to come.”

New Amsterdam seizoen 4

De briljante en charmante Dr. Max Goodwin is de nieuwste medische directeur van het oudste openbare ziekenhuis in Amerika. Zijn doel is om de bureaucratie te bestrijden en uitzonderlijke zorg te bieden. Hoe kan hij helpen? Dr. Goodwin wil de status quo verstoren en bewijzen dat hij er alles aan zal doen om dit onderbezette, slecht gefinancierde en ondergewaardeerde ziekenhuis nieuw leven in te blazen. Het enige ziekenhuis ter wereld dat ebola patiënten, gevangenen van Rikers Island en de president van de Verenigde Staten onder één dak kan onderbrengen. Hij wil het ziekenhuis terugbrengen naar de glorietijd waarin het op de kaart werd gezet.

De cast bestaat uit namen als Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, en Tyler Labine.

New Amsterdam is een televisieserie, gebaseerd op het boek Twelve Patients: Life and Death at Bellevue Hospital van Eric Manheimer, dat op 25 september 2018 in première ging op NBC. De serie is gemaakt door David Schulner.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter