Wanneer verschijnt Ozark seizoen 4 Deel 2 op Netflix?

Netflix heeft officieel de releasedatum voor Ozark seizoen 4 Deel 2 bevestigd. Dit gebeurde middels onderstaande trailer. De laatste afleveringen van Ozark zullen vanaf 29 april 2022 te zien zijn.

De eerste paar afleveringen van het vierde en laatste seizoen van Ozark zijn vorige maand op de streamingdienst uitgebracht, maar fans van de show moesten geduld hebben om erachter te komen hoe het verhaal van Marty en Wendy Byrde zal eindigen.

De teaser richt zich op Ruth Langmore (Julia Garner), de 20-jarige erfgenaam van de Langmore-clan, die op de rand van een emotionele ineenstorting lijkt te staan ​​na alles wat er is gebeurd in deel 1 van Ozark seizoen 4. Eerst verloor Ruth haar broer Wyatt (Charlie Tahan). Toen, in een vlaag van woede, stormde ze met een jachtgeweer het huis van Byrde binnen, eiste antwoorden, om erachter te komen dat kartelleider Javi Elizondro (Alfonso Herrera) verantwoordelijk was voor haar ellende. Deel 1 sluit af met Ruth die wraak zweert.

Seizoen 4 van Ozark zag Marty en Wendy Byrde (Jason Bateman en Laura Linney) de criminele ladder beklimmen nadat ze Helen Pierce (Janet McTeer) hadden vermoord en aan de top van het Navarro-kartel kwamen. Terwijl het witwasprogramma van de Byrdes begon als een tijdelijke deal om hun gezin een goed leven te geven, raakten de twee elk seizoen meer betrokken bij het kartel, en nu is het misschien te laat om terug te keren. Om het nog erger te maken, hebben de Byrdes hun kinderen al betrokken bij het witwasprogramma, waarbij ze een nieuwe generatie veroordelen om dezelfde fouten te herhalen.

Ozark seizoen 4 Deel 2

Ozark seizoen 4 Deel 2

Het nieuwe seizoen speelt zich zes maanden na het tweede seizoen af. Marty en Wendy moeten wederom vechten voor het lot van hun familie. Marty probeert zijn familie te beschermen, terwijl Wendy manieren zoekt om de hulp van Helen te krijgen en Omar Navarro te helpen zijn drugs imperium te vergroten. De chaos is compleet, wanneer de broer van Wendy opeens langskomt.

Ozark heeft hoofdrollen voor Jason Bateman, Laura Linney, Julia GarnerJanet McTeer, Sofia Hublitz, Skylar Gaertner, Jordana Spiro, Jason Butler Harner, Esai Morales, Peter Mullan, Lisa Emery, Charlie Tahan, Tom Pelphrey.

De serie van MRC Television is uitvoerend geproduceerd door Bateman, Mundy, Mark Williams, John Shiban, Patrick Markey en Bill Dubuque. Linney zal ook uitvoerend produceren. Sinds het debuut in 2017 heeft Ozark 14 Emmy-nominaties verdiend. Bateman won een Emmy voor beste regie in een dramaserie, terwijl Garner de Emmy won voor beste vrouwelijke bijrol in een dramaserie.

Ozark seizoen 4 Deel 2 is vanaf 29 april 2022 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter