Wanneer verschijnt Panic seizoen 2?

Wanneer verschijnt Panic seizoen 2 op Amazon Prime Video? Amazon moet nog bevestigen of Panic is verlengd voor seizoen 2. Auteur Lauren Oliver creëerde de Amazon Prime-serie, die is gebaseerd op haar YA-roman uit 2014. Oliver heeft vrijheden genomen met het plot in de hoop dat het het potentieel creëert voor grotere verhaallijnen die meerdere seizoenen lopen. Tijdens een gesprek met ScreenRant werd Lauren Oliver gevraagd of ze geïnteresseerd was in meer afleveringen, ondanks dat het boek op zichzelf staat:

“I wanted to do another book. I won’t get into it, but I had always wanted to do another book. Let me just say it; we don’t have to talk about publishing. And it was not my editor either, she loved the book. But I would love to. We are not in control of such things. Hopefully, people will love it. But yes, I would love to do more. And again, the architecture of a repetitive game that repeats for younger people is kind of a perfect opportunity for something like that. So, hopefully!”

Op dit moment is het te vroeg om te zeggen wanneer een tweede seizoen moet verschijnen. De serie Panic ging in première op Amazon Prime Video op vrijdag 28 mei. Meestal duurt het een paar weken voordat het netwerk aankondigt of een serie wordt verlengd of geannuleerd. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates!

Panic seizoen 2

Panic is een nieuwe Amazon Prime Video dramaserie van een uur, geschreven en gemaakt door Lauren Oliver (gebaseerd op haar bestseller roman). Het speelt zich af in een klein Texaans stadje, waar elke zomer de afstuderende jongeren concurreren in een reeks van uitdagingen, genaamd “Winner Takes It All”, waarvan ze geloven dat het hun enige kans is om te ontsnappen aan hun omstandigheden en hun leven beter te maken. Maar dit jaar zijn de regels veranderd – de pot met geld is groter dan ooit en het spel is nog gevaarlijker geworden. De spelers komen oog in oog te staan met hun diepste, donkerste angsten en worden gedwongen te beslissen hoeveel ze bereid zijn te riskeren om te winnen.

Panic is gecreëerd, geschreven door en uitvoerend geproduceerd door Lauren Oliver en uitvoerend geproduceerd door Joe Roth, Jeff Kirschenbaum en Adam Schroeder. Lynley Bird en Alyssa Altman dienen als co-executive producers. Panic wordt geproduceerd door Amazon Studios.

Vaste castleden zijn Olivia Welch (Heather Nill), Mike Faist (Dodge Mason), Jessica Sula (Natalie Williams), Camron Jones (Bishop Mason), Ray Nicholson (Ray Hall), Enrique Murciano (Sheriff Cortez).VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter