Wanneer verschijnt Ragnarok seizoen 3?

Wanneer verschijnt Ragnarok seizoen 3? Ragnarok keerde op 27 mei terug op Netflix, maar fans die klaar zijn met de afleveringen van het tweede seizoen vragen zich af of er een derde seizoen zal verschijnen. Betekend het einde van seizoen 2 dat er nog meer verhaal te vertellen is? Hieronder lees je alles wat we tot nu toe weten.

Toen de serie Ragnarok voor het eerst werd uitgebracht in januari 2020, werd deze een verrassingshit voor de streamer. In mei 2021 maakte de serie zijn langverwachte terugkeer, waarmee het verhaal van Magne tegen de familie Jutul en hun bedrijf werd voortgezet.

Helaas, aangezien seizoen twee nog maar net is verschenen, heeft Netflix de serie nog niet verlengd voor seizoen drie. Netflix zal de kijkcijfers voor het tweede seizoen bekijken voordat een beslissing wordt genomen over het al dan niet verlengen van de serie. Als Ragnarok seizoen drie groen licht krijgt, kan het al in de zomer van 2022 worden uitgezonden. Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates over seizoen 3!

Ragnarok seizoen 3

Het mythologische coming-of-age-drama is afkomstig van Adam Price, de maker van de hitserie Borgen. In het eerste, zesdelige seizoen, zien we dat Magne samen met zijn jongere broer Laurits en moeder naar het dorpje Edda in Noorwegen verhuist. Daar is de rijke familie Jutul de baas, met een aantal fabrieken in bezit. Een onderzoek naar die fabrieken leidt al snel tot heel andere onthullingen. Edda krijgt plotseling te maken met warme winters en harde regenbuien. Ook smelt een ijsberg in slechts een paar dagen tijd compleet weg… Een groep vrienden weet het zeker: dit is niet natuurlijk! Zij denken dat de natuurrampen een voorteken zijn van de Dag des Oordeels, oftewel Ragnarök. Het is te hopen dat er nog iemand in kan grijpen…

Het tweede seizoen gaat verder waar het eerste seizoen is gestopt: wat doe je als je een 17-jarige middelbare scholier bent die net heeft geleerd dat je het opneemt tegen een oude en extreem machtige vijand die een hele stad in zijn macht heeft en misschien zelfs een heel land in een ijzeren greep?

De hoofdrollen worden gespeeld door David Stakston, Danu Sunth, Jonas Strand Gravli, Theresa Frostad Eggesbø, Herman Tømmeraas, Emma Bones, Henriette Steenstrup, Odd-Magnus Williamson, Synnøve Macody Lund, Bjørn Sundquist, Gísli Örn Garðarsson. In het tweede seizoen zijn er ook rollen voor Vebjørn Enger, Benjamin Helstad, Billie Barker, Jesper Malm, and Espen Sigurdsen.

Ragnarok is geschreven door Adam Price, bekend geworden met de politieke serie Borgen.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter