Wanneer verschijnt Rita seizoen 5 op Netflix?

Rita seizoen 5 zal vanaf 15 augustus te zien zijn op Netflix. Dat heeft de streamer bekend gemaakt. Het komische Deense drama Rita komt toch nog terug voor een laatste vijfde seizoen.

Rita seizoen 5

Het vijfde seizoen laat zien hoe Rita (Mille Dinesen) haar eigen school begint samen met goede vriendin en collega Hjørdis (Lise Baastrup). Voor de eigenzinnige lerares een droom die uitkomt, maar al snel blijkt dat het nog niet zo eenvoudig is allemaal.

De cast bestaat uit namen als Mille Dinesen, Carsten Bjørnlund, Ellen Hillingsø, Lise Baastrup, Nikolaj Groth, Morten Vang Simonsen, Sara Hjort Ditlevsen, Lykke Sand Michelsen, Carsten Norgaard, Lotte Andersen, Lea Maria Høyer.

Rita is een Deense televisieserie die voor het eerst uitgezonden werd vanaf februari 2012 op TV 2. In 2015 waren er drie seizoenen uitgezonden, het laatste in samenwerking met Netflix. Ook het vierde seizoen is in samenwerking met Netflix geproduceerd. Op 2 september 2019 is een start gemaakt met de opname van een vijfde seizoen. Na het derde seizoen verscheen ook de spin-off Hjørdis.

In 2015 werd er ook al eens een Nederlandse versie van de serie gemaakt, genaamd Tessa, met in de hoofdrol Thekla Reuten. Dat programma stopte na één seizoen.

VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, en Twitter. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter