Wanneer verschijnt Runaways seizoen 4?

Helaas hebben we slecht nieuws voor fans die wachten op Marvel’s Runaways seizoen 4. Marvel heeft namelijk bekendgemaakt dat de serie na drie seizoenen klaar is. Het derde seizoen wordt het slotseizoen van de reeks.

In een interview met Collider vertelde Rhenzy Feliz (die Alex speelt):

“Half of me feels like it was a good way to end ‘cause they knew it might be our last season, so they had us walking off into the sunset, all happy. But at the same time, I knew where the story could have gone, and that would’ve been so cool to explore. So, it’s this weird sense of both, where I’d love to have seen it, but they also did a good job of that final scene.”  

Marvel’s Runaways is een stripreeks die in 2003 van start ging. De boeken draaien om verschillende tieners, die erachter komen dat hun vaders en moeders deel uitmaken van een grote misdaadorganisatie. Uiteindelijk moeten ze – ondanks hun botsende persoonlijkheden – samenwerken om hun ouders een halt toe te roepen. Het eerste seizoen van Runaways ging in première op 21 november 2017 en eindigde op 9 januari 2018. Het tweede seizoen werd volledig uitgebracht op 21 december 2018 en bestond uit 13 afleveringen. Het derde seizoen van 10 afleveringen werd uitgezonden op Hulu op 13 december 2019.

Runaways seizoen 4

‘The Runaways’ hebben hun huizen (en kwade ouders) verlaten en moeten nu leren zelfstandig te leven. Terwijl ze op zoek gaan naar voedsel, onderdak zoeken en voor elkaar zorgen, beginnen ze zich te realiseren dat ze, in goede en slechte tijden, aan elkaar vastzitten. En het is aan hen om PRIDE definitief te vernietigen. Maar iemand stuurde een mysterieuze boodschap naar Jonah … Is er een mol? Ondertussen is PRIDE gericht op het vinden van hun kinderen, en Jona heeft zijn eigen gevaarlijke plan in gedachten.

In seizoen 3 zoeken de Runaways verwoed naar hun gevangen vrienden Chase Stein, Gert Yorkes en Karolina Dean. De kinderen nemen het op tegen een niet te stoppen vijand die Leslie heeft aangevallen – of beter gezegd, het kind dat ze bij zich heeft. Nico Minoru trekt ze allemaal naar een duister rijk waar zijn heerser Morgan le Fay, gespeeld door Elizabeth Hurley, veel gemener is dan iedereen die de kinderen nog moeten tegenkomen.

De cast bestaat uit namen als Ariela Barer (New Girl, One Day at a Time) als Gert Yorkes, Lyrica Okano (The Affair, Unforgettable) als Nico Minoru–tough, Rhenzy Feliz (Teen Wolf, Casual) als Alex Wilder, Gregg Sulkin (Faking It, Don’t Hang Up, Anti Social) als Chase Stein, Virginia Gardner (Goat, Little Bitches) als Karolina Dean en Allegra Acosta (100 Things to do Before High School, Just Add Magic) als Molly Hernandez.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek opFacebookInstagramPinterestTwitter