Wanneer verschijnt See seizoen 2?

Apple TV+ heeft See officieel vernieuwd met een derde seizoen, waarvan de productie al is begonnen in Toronto, Canada. De vroege vernieuwing kwam ook met de release van de eerste trailer voor See seizoen 2, welke gepland staat om terug te keren op vrijdag 27 augustus op Apple TV+. Bekijk de trailer hieronder. We zien Jason Momoa en krijgen een eerste blik op Guardians of the Galaxy-acteur Dave Bautista als de antagonist Edo Voss, de vervreemde broer van Momoa’s personage.

See seizoen 2

See is een serie die zich afspeelt in een toekomst waarin de mensheid het vermogen heeft verloren om de wereld met zicht waar te nemen. Het volgt het verhaal van de onverschrokken leider Baba Voss, de vader van een tweeling die eeuwen later werd geboren met het mythische vermogen om te zien – die zijn stam moet beschermen tegen een machtige maar wanhopige koningin die gelooft dat het hekserij is en wil dat ze vernietigd worden.

In seizoen twee vecht Baba Voss om zijn verscheurde familie te herenigen en weg te komen van de oorlog en de politiek die hem omringen, maar hoe meer hij weggaat, hoe dieper hij wordt meegezogen, en de opkomst van zijn aartsvijand bedreigt zijn familie nog meer.

In de serie zijn er rollen voor Jason Momoa, Dave Bautista, Alfre Woodard, Hera Hilmar, Sylvia Hoeks, Christian Camargo, Yadira Guevara-Prip, Nesta Cooper en Archie Madekwe. Het nieuwe seizoen zal naar verwachting een aantal nieuwe personages introduceren, waaronder Eden Epstein, Tom Mison, Hoon Lee, Olivia Cheng, David Hewlett en Tamara Tunie.

See is uitvoerend geproduceerd door Steven Knight, de maker van Peaky Blinders, Francis Lawrence, Peter Chernin, Jenno Topping, Jim Rowe en Jonathan Tropper, die ook dienst doet als showrunner. De serie wordt geproduceerd door Chernin Entertainment en Endeavour Content.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter