Komt er een Shadow and Bone seizoen 2?

Netflix heeft Shadow and Bone seizoen 2 officieel bevestigd! Het nieuws verscheen als onderdeel van de Geeked Week van de streamingdienst, een vijfdaags virtueel fan-evenement gewijd aan exclusief nieuws, trailers, eerste blikken en meer van de populairste genreseries van Netflix. Hoewel we nog geen officiële releasedatum hebben voor Shadow and Bone seizoen 2, weten we wel dat het zal bestaan ​​uit nog eens acht geheel nieuwe afleveringen van een uur. Gezien het gewoonlijke productieschema van Netflix, wordt verwacht dat Shadow and Bone seizoen 2 in de herfst van 2022 verschijnt.

Showrunner, schrijver en uitvoerend producent Eric Heisserer vertelde:

“I’m honored and thrilled to return to the Grishaverse and continue the stories of these endearing characters, particularly Milo.”

De serie brengt de Grishaverse-boeken van Leigh Bardugo tot leven en hij kijkt al uit naar een Shadow and Bone seizoen 2:

“I’ve been writing in the Grishaverse for nearly ten years now, so I’m thrilled we get to keep this adventure going. There are so many places we’ve barely gotten to visit and I can’t wait to introduce our audience to more of the saints, soldiers, thugs, thieves, princes, and privateers who make this world so much fun to explore. It’s going to be real magic to see our brilliant, talented cast expand.”

Shadow and Bone seizoen 2

Shadow and Bone is gebaseerd op de succesvolle Grishaverse-reeks van Leigh Bardugo. We treffen in Shadow and Bone een door oorlog verscheurde wereld aan waarin we kennismaken met de nederige soldaat en wees Alina Starkov. Zij heeft net een buitengewone kracht in zichzelf ontketend die de sleutel zou kunnen zijn tot de vrijheid van haar land. Door de levensgevaarlijke dreiging van de ‘Shadow Fold’ besluit Aline haar vertrouwde omgeving te verlaten en zich aan te sluiten bij de Grisha, een elitair leger met magische soldaten. Terwijl ze worstelt met haar nieuwe krachten ontdekt ze dat bondgenoten en vijanden een en dezelfde kunnen zijn en dat niets is wat het lijkt in deze weelderige wereld. Er zijn gevaarlijke krachten in het spel, waaronder een bende charismatische criminelen. Ze beseft dat er meer nodig zal zijn dan alleen wat magie om te kunnen overleven.

De cast bestaat uit namen als Ben Barnes, Kit Young, Freddy Carter, Jessie Mei Li, Archie Renaux en Amita Suman.

De serie van acht afleveringen combineert de Shadow and Bone trilogie en de Six of Crows duologie, die beide in hetzelfde universum bestaan, maar zich afspelen in verschillende tijdlijnen. Dit betekent dat fans van de fantasy-boekenreeks getuige kunnen zijn van twee verhalen die samenkomen tot een ​​nieuw samenhangend verhaal.

Shadow and Bone is vanaf 23 april 2021 te zien op Netflix.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter