Wanneer verschijnt Shtisel seizoen 3 op Netflix?

Wanneer verschijnt Shtisel seizoen 3 op Netflix? In mei 2019 kondigde schrijver Yehonatan Indursky het derde seizoen van de Israëlische Netflix-serie.

De eerste twee seizoenen werden uitgezonden in Israël in 2013 en 2016, maar de serie kreeg een tweede leven in het buitenland toen het door Netflix werd opgepikt. Tussen seizoen twee en drie zat een gat van ruim vier jaar, dat door de coronamaatregelen nog groter werd. Uiteindelijk is het derde seizoen van Shtisel in december 2020 in Israël van start gegaan, meer dan vijf jaar na seizoen twee.

Het derde seizoen zal vanaf donderdag 25 maart op Netflix te zien zijn. In het derde seizoen worden in 9 afleveringen de veranderingen en verschuivingen onthult bij de ultraorthodoxe Shtisel familie uit Jeruzalem.

Shtisel seizoen 3 Netflix

In 2013 werd de serie voor het eerst op de Israëlische yes-tv uitgezonden. Door deze serie kreeg de seculiere bevolking van Israël een uniek inkijkje in een familiedrama dat zich afspeelt in de gesloten orthodox-Joodse wereld in Israël. In de serie woont een Haredi-familie in een ultra-orthodoxe wijk van Jeruzalem en moet zien om te gaan met liefde, verlies en dagelijkse sleur.

De serie volgt het leven van Shulem Shtisel (Dov Glickman), de Shtisel-patriarch en een rabbi bij de lokale yeshiva, evenals die van de andere leden van zijn familie. Shtisel speelt zich af in een religieuze, internetvrije buurt. De gemeenschap volgt strikte haredi-gewoonten en het overtreden van de normen veroorzaakt vaak chaos binnen het gezin. De personages die meer openstaan ​​voor een seculiere levensstijl weerspiegelen Geula’s gematigdheid in vergelijking met hun buren in Mea She’arim, de aangrenzende gemeenschap die bekend staat om religieus extremisme.

De bedenkers en schrijvers van de serie zijn Ori Elon en Yehonatan Indursky.

De hoofdrollen worden gespeeld door Dov Glickman, Michael Aloni, Neta Riskin, Shira Haas, Sasson Gabai, Hadas Yaron, Eliana Shechter, Zohar Strauss, Ayelet Zurer.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter