Wanneer verschijnt Snabba Cash seizoen 2 op Netflix?

Wanneer verschijnt Snabba Cash seizoen 2 op Netflix? In april verscheen de Zweedse misdaadserie Snabba Cash (Easy Money) op Netflix. Het verhaal draait om de levens van een ambitieuze zakenvrouw, een charmant bendelid en een tiener met problemen. Ze botsen tijdens een wanhopige en sinistere zoektocht naar rijkdom.

Er is op dit moment nog geen bevestiging van de maker of studio dat er een seizoen 2 in de maak is. Een groot aantal kijkers moet nog afstemmen om het succes van de serie te bepalen. Vanwege het succes kan Netflix dus beslissen of de serie moet worden vernieuwd of niet. Ondanks dat de show op het punt staat meer verhalen te vertellen.

Aan de andere kant, vanwege een aantal onderliggende redenen, kan Netflix nog steeds geïnteresseerd zijn in seizoen 2. Vooral met de zeer populaire filmfranchise en de reeds bestaande fanbase. En laten we de Engelse remake van de film niet vergeten, die eraan komt met in de hoofdrol Zac Efron. Hou deze pagina in de gaten voor het laatste nieuws.

Snabba Cash seizoen 2

Dromen hebben een prijs. Als de start-upsector en de criminele wereld van Stockholm met elkaar botsen, worden loyaliteit, vriendschappen en zakelijke partnerschappen op de proef gesteld door het oneindige verlangen om snel geld te verdienen.

Stockholm, tien jaar na de gebeurtenissen uit de filmtrilogie. Het is een bruisende tijd waar het verlangen naar status en geld sterker is dan ooit. Techondernemer Leya is vastbesloten om het te redden, wat er ook gebeurteen Ze start een bedrijf met crimineel geld maar komt er op de harde manier achter dat er geen snelle weg naar de top is zonder de prijs te betalen. Zowel de ondernemende jetset als de criminele wereld is brutaler, chaotischer en meedogenlozer dan ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Evin Ahmad, Alexander Abdallah, Ali Alarik, Olle Sarri, Dada Fungula Bozela, Jozef Wojciechowicz, Ayan Ahmed, Khalil Ghazal.

De serie is gebaseerd op de Stockholm Noir-trilogie van Jens Lapidus waar eerder al drie Easy Money films over werden gemaakt. Daarin speelde Joel Kinnaman de hoofdrol. De reeks is een vervolg op zijn al eerder verfilmde roman uit 2006. Oskar Söderlund (Rebecka Martinsson) is de maker van de zesdelige serie, die hij schreef met Lapidus.VOLG ONS

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Houd dan onze pagina in de gaten of volg Entertainmenthoek op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest. Zo blijf je op de hoogte van het laatste nieuws rondom je favoriete films en series.

FacebookInstagramPinterestTwitter